Η COSMOTE TV παίζει δυνατά με πολλές επιλογές σε ταινίες και σειρές

Δημοσίευση: 12 Οκτ. 2022, 17:03
Συντάκτης:

Τη νέα σεζόν η COSMOTE TV εξακολουθεί να «παίζει δυνατά» με πολύ δυνατό και ψαγμένο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, αποτελώντας με διαφορά -αν μας ρωτάς- τον πιο πλήρη ελληνικό streaming πάροχο.

<a href="/nea/truelove-fonos-i-praxi-agapis/69623">"Truelove": Φόνος ή πράξη αγάπης;</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Truelove": Φόνος ή πράξη αγάπης;

80 πρεμιέρες σειρών και νέων κύκλων σειρών και μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες, όπως το Top Gun: Maverick έρχονται σε αποκλειστική συνεργασία με 40 κορυφαία στούντιο και εταιρείες παραγωγής (Paramount, BBC, Fremantle, ITV κ.λπ.), ενώ και τα παιδιά κάθε ηλικίας μπορούν να απολαμβάνουν πλούσιο παιδικό πρόγραμμα.

Προορισμός για τις πρεμιέρες είναι τα 4 κανάλια παραγωγής COSMOTE TV (COSMOTE CINEMA 1HD, COSMOTE CINEMA 2HD, COSMOTE SERIES HD, COSMOTE SERIES MARATHON HD), ενώ 6 κανάλια αφιερωμένα στους μικρούς φίλους, κρατούν καθημερινά την καλύτερη συντροφιά. Συνολικά στην COSMOTE TV διατίθενται 15 κανάλια με σειρές, ταινίες και παιδικά για κάθε γούστο (COSMOTE CINEMA HD, COSMOTE SERIES HD, Village Cinema HD, FOX, FOX Life κλπ)

Παράλληλα, πάνω από 3.800 επεισόδια σειρών, πάνω από 2.000 ταινίες και πάνω από 2.350 επεισόδια παιδικών σειρών βρίσκονται στην on demand βιβλιοθήκη της COSMOTE TV, που εμπλουτίζεται συνεχώς, για να τα απολαμβάνουν οι τηλεθεατές οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

Σειρές

Στο τηλεοπτικό μενού της νέας σεζόν ξεχωρίζει το φινάλε της τηλεοπτικής ανθολογίας του «Έτερος Εγώ» με τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις». Η επιτυχημένη σειρά της COSMOTE TV θα επιστρέψει για την «τελευταία της πράξη» με εντυπωσιακό καστ και νέα καθηλωτική ιστορία.

Μια δεύτερη ελληνική σειρά προβάλλεται ήδη: οι «Αόρατοι», μια πενταμελής ετερόκλητη παρέα που υπόσχεται μυστήριο και στιγμές γέλιου. Το MOVE IT βρέθηκε στα γυρίσματα.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η μεγάλη επιτυχία της περασμένης σεζόν, «Yellowjackets», η οποία απέσπασε 7 υποψηφιότητες για Emmy, μεταξύ των οποίων και αυτή της καλύτερης δραματικής σειράς. Η COSMOTE TV θα προβάλει τον 2ο κύκλο επεισοδίων, ο οποίος «ακροβατώντας» ανάμεσα στα 90’s και το σήμερα, αναμένεται με απαντήσεις έπειτα από το σοκαριστικό φινάλε της 1ης σεζόν.

Η Ελ Φάνινγκ, θα ηγηθεί και πάλι της πιο σουρεαλιστικής αυτοκρατορίας, υποδυόμενη τη Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας στο υποψήφιο για 3 Χρυσές Σφαίρες «The Great» (3η σεζόν). Από τους τηλεοπτικούς δέκτες δεν θα λείπει ούτε ο Μπράιαν Κράνστον στο δικαστικό δράμα «Your Honor», που θα κάνει φινάλε με τον 2ο κύκλο επεισοδίων. Αυλαία θα ρίξει και η επιτυχημένη ιατρική σειρά New Amsterdam. Η 5η και τελευταία της σεζόν προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, κάθε Πέμπτη στις 22.00 (COSMOTE SERIES HD).

Από τις νέες τηλεοπτικές αφίξεις, ξεχωρίζουν ήδη το American Gigolo με τον Τζον Μπέρνταλ, που βασίζεται στη γνωστή ταινία των 80’s με τον Ρίτσαρντ Γκιρ και το This England με τον Κένεθ Μπράνα, να ενσαρκώνει μοναδικά τον τέως Πρωθυπουργό της Μ. Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

Μέσα στο φθινόπωρο, οι τηλεθεατές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν αποκλειστικά και το Tulsa King με τον Σιλβέστερ Σταλόνε στην πρώτη τηλεοπτική σειρά της καριέρας του, καθώς και 2 πολυαναμενόμενα τηλεοπτικά πρότζεκτ. Η τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Anne Rice «Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα» που είδαμε στο σινεμά με τους Μπραντ Πιτ και Τομ Κρουζ και το ομώνυμο τηλεοπτικό remake της υποψήφιας για BAFTA ταινίας τρόμου Let the Right One In.

Στο MOVE IT παρακολουθούμε και γράφουμε άποψη στο ειδικό section μας που ανανεώνεται πιο συχνά από κάθε άλλο, για όλες τις σειρές που αξίζουν από το τηλεοπτικό πρόγραμμα της χρονιάς. Και στην COSMOTE TV, είδαμε μέσα στο 2022 πολλές που άξιζαν τον χρόνο μας. Με χρονική σειρά:

Η επιστροφή του Dexter και του Μάικλ Σι Χολ με το New Blood, το χαμένο αμερικάνικο όνειρο του American Rust με το Τζεφ Ντάνιελς, το εξαιρετικό post apocalyptic με ευαισθησίες "Station Eleven", το ισορροπημένο και ευφάνταστο "Outlaws" με τον Κρίστοφερ Ουόκεν,  το εθιστικό δράμα μπαλέτου "L'Opera" με την Αριάν Λαμπέντ, το βραβευμένο με Bafta, βαθιά απολαυστικό "Guilt", το επίπονα στοιχειωτικό "The responder" με τον Μάρτιν Φρίμαν, το πολυδιαφημισμένο "First Lady" με το λαμπερό καστ, ένα από τα διαμαντάκια της χρονιάς, το αγωνιώδες θρίλερ - παιδί του Στίβεν Κινγκ "From", το "The offer", την ιστορία πίσω από το αριστούργημα του Νονού, το αυθεντικό βρετανικό αστυνομικό δράμα "Sherwood" και πολλές άλλες. 

Συνολικά θα κάνουν πρεμιέρα με νέους κύκλους πάνω από 80 σειρές, ενώ θα βρίσκονται διαθέσιμα περισσότερα από 3.800 εεπεισόδια συνολικά στην on demand βιβλιοθήκη του ελληνικού streaming πάροχου. 

Ταινίες

Η COSMOTE TV διαθέτει λαμπερό και πολυσλλεκτικό κατάλογο και στο κομμάτι των ταινιών, με τις πρεμιέρες των μπλοκμπάστερ που είδαμε στην μεγάλη οθόνη, φυσικά να ξεχωρίζουν σε μια premium on demand λίστα που έχει σχεδόν τα πάντα: πάνω από 2.000 ταινίες στριμάρουν στην πλατφόρμα της COSMOTE TV. 

Μεταξύ άλλων, οι συνδρομητές της θα δουν σε Α΄ τηλεοπτική προβολή το απόλυτο blockbuster του φετινού καλοκαιριού, Top Gun: Maverick με τον Τομ Κρουζ, την επιτυχημένη γαλλική κομεντί Θεέ μου τι σου κάναμε; 3 και το Hitman's Wife's Bodyguard με τους Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Τζάκσον, Μόργκαν Φρίμαν, Σάλμα Χάγιεκ και Αντόνιο Μπαντέρας. Στην COSMOTE TV θα βρίσκονται, επίσης, η Σάντρα Μπούλοκ, ο Τσάνινγκ Τέιτουμ και ο Ντάνιελ Ράντκλιφ με το Lost City και ο Κόλιν Φερθ με το Operation Mincemeat. Οι μικροί τηλεθεατές δεν χάνουν το Sonic: Η Ταινία 2 (Sonic the Hedgehog 2) με τον Τζιμ Κάρεϊ και τα animations Μπάντι ο Ροκ Σταρ 2 (Rock Dog 2) και 100% Λύκος (100% Wolf). Μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες, μέσα από συμφωνίες με 40 κορυφαία στούντιο και εταιρείες παραγωγής (Paramount, BBC, Fremantle, ITV κ.λπ.)

Στο πρόγραμμα της νέας σεζόν ξεχωρίζουν, επίσης, τίτλοι που αγαπήθηκαν από κοινό και κριτικούς, όπως το υποψήφιο για 2 Όσκαρ The Worst Person in the World και το ευρηματικό Τα Πάντα Όλα (Everything Everywhere All at Once), σε παραγωγή των αδελφών Ρούσο.

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο MOVE IT στο ειδικό μας section που είναι το μοναδικό στην Ελλάδα, το μεγάλο ατού της COSMOTE TV είναι ο κατάλογός της στις Premium Video On Demand ταινίες που ανανεώνεται κάθε εβδομάδα και που μόνο εκεί θα βρείς ταινίες σε πανελλήνια πρεμιέρα, πολλές από αυτές με μεγάλο ενδιαφέρον και συντελεστές σταρ που για διάφορους (τις περισσότερες φορές ανεξήγητους) λόγους δεν βρήκαν ποτέ τον δρόμο προς τις κινηματογραφικές αίθουσες, αν και τηρούσαν ξεκάθαρα τις προδιαγραφές, Ας αναφέρουμε ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα: τα οσκαρικά Jesus And The Black Messiah (με Ντάνιελ Καλούγια και Λέικιθ Στάνφιλντ), The Eyes Of Tammy Faye (με Τζέσικα Τσαστέιν), οι δύο νέες ταινίες του Στίβεν Σόντερμπεργκ, No Sudden Move και Kimi, πάντα με δυνατό καστ και με σημαντικές ιστορίες να ειπωθούν, τα arthouse διαμαντάκια Limbo και Zola, τις ερμηνείες ζωής των Κλίφτον Κόλινς Τζ. στο Jockey και Μπεν Φόστερ στο Survivor, τη νέα σκηνοθετική προσπάθεια του Σον Πεν, Flag Day, με τον ίδιο και την κόρη του, τρεις σπουδαίες ερμηνείες από τον Ταχάρ Ραχίμ στο The Mauritanian, τον Μαρκ Ουόλμπεργκ στο Joe Bell και την Τζέσικα Τσαστέιν στο Woman Walks Ahead, όπως επίσης και δύο από τα καλύτερα θρίλερ της χρονιάς, το The Night House με την Ρεμπέκα Χολ σε ασυνήθιστο ρόλο και το sequel του φοβερού Don't Breathe

Επειδή πολλοί από εμάς έχουμε γίνει πλέον γονείς, το παιδικό πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα πλούσιο με 6 παιδικά κανάλια καθημερινά (Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon, Baby TV, SMILE, duck TV) διαθέσιμα και πάνω από 2.350 επεισόδια παιδικών σειρών διαθέσιμα. .

Kαι προφανώς στο αθλητικό περιεχόμενο παίζει μεγάλη μπάλα με ελληνική Super League, UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, NBA, FIBA Champions League, μπασκετικά πρωταθλήματα Ιταλίας, Ισπανίας & Τουρκίας, Formula 1, MotoGP, WRC, τα τουρνουά ΑΤΡ στο τένις και πολλά ακόμη, αλλά για τα συγκεκριμένα μπορείτε να διαβάσετε πιο εξειδικευμένα σάιτ.

Σημειώστε επίσης πως κάθε συνδρομητής μπορεί να δημιουργήσει έως 5 προφίλ και ειδικό kids menu, ενώ επιτρέπεται η ταυτόχρονη θέαση σε έως και δύο συσκευές. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα download περιεχόμενου και offline αναπαραγωγής του, ώστε ο χρήστης να μπορεί να παρακολουθεί μία ταινία ή σειρά χωρίς πρόσβαση στο Internet.

 

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos