Ο Κένεθ Μπράνα θα γίνει ο Μπόρις Τζόνσον

Δημοσίευση: 25 Ιαν. 2021, 20:11
Συντάκτης:

Aπό εδώ και στο εξής ολοένα και θα πληθαίνουν οι ταινίες και σειρές που θα αφορούν την ή θα εξελίσσονται κατά την διάρκειας της πανδημίας του κορονοϊού. 

<a href="/tainies/haunting-venice/68721">A haunting in Venice</a>ΣΧΕΤΙΚΑA haunting in Venice

Μετά το πρόσφατο "Locked down" του Νταγκ Λάιμαν για το ΗΒΟ Μax, σειρά παίρνει μια μίνι σειρά 5 επεισοδίων που ετοιμάζει ο Μάικλ Ουιντερμπότομ για το Sky Atlantic. 

Το "This screpted isle" θα εξιστορεί πως χειρίστηκε η βρετανική κυβέρνηση το πρώτο κύμα του κορονοϊού τον Μάρτιο του 2020, τις επιπτώσεις και τον αγώνα γιατρών και επιστημόνων. 

Ο Κένεθ Μπράνα θα υποδυθεί τον Πρωθυπουργό της Αγγλίας, Μπόρις Τζόνσον και αυτή από μόνη της αποτελεί μια καλή αφορμή για να πατήσουμε Play. 

Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο Βρετανός δημιουργός: "«Το πρώτο κύμα του κοροναϊού θα το θυμόμαστε για πάντα. Ηταν η εποχή όπου ολόκληρη η χώρα συνασπίστηκε στη μάχη ενάντια σ' έναν αόρατο εχθρό. Μια εποχή όπου οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν περισσότερο παρά ποτέ τη σημασία της κοινότητας. Η σειρά μας συνδέει αναρίθμητες πραγματικές ιστορίες - από τον Μπόρις Τζόνσον μέχρι τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής σ' όλη τη χώρα, καταγράφοντας τις προσπάθειες επιστημόνων, γιατρών, κοινωνικών λειτουργών και εκείνων που χάραξαν πολιτική, για να μας προστατεύσουν από τον ιό".

Update: Eντάξει, δεν υπάρχει η ποιότητα της δουλειάς από την ομάδα που επιμελήθηκε το make up, είναι ξεκάθαρο από την πρώτη επίσημη φωτό που δόθηκε στην δημοσιότητα.

Update: Αυτά είναι τα πρώτα teasers. Oκ, ο Μπράνα μοιάζει του Άγγλου Πρωθυπουργού αδιανόητα πολύ και αποτελεί σίγουρα έναν βασικό λόγο για να ξεκινήσει κανείς το "This England" που αναμένεται το στις 21 Σεπτεμβρίου στο βρετανικό Sky. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία, ενώ περιμένουμε και το full trailer που θα τον δούμε να μιλάει και σαν Μπόρις Τζόνσον. Είμαστε βέβαιοι ότι τό'χει. 

 

Όχι, ο κύριος που βλέπετε στην ακριβώς από πάνω φωτό, δεν είναι ο Μπόρις Τζόνσον. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΝΕΘ ΜΠΡΑΝΑ. Η σειρά αναμένεται αρχές του 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos