"Django Unchained": Ένα τρέιλερ, χίλιες λέξεις

Δημοσίευση: 7 Ιουνίου 2012, 12:13

Πέντε χρόνια πέρασαν από τότε που ο μεγάλος Κουέντιν εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τη δημιουργία ενός “spaghetti western” με θέμα τη δουλεία. Βλέπαμε τον ένα ηθοποιό μετά τον άλλο να εγκαταλείπουν το πρότζεκτ (δες Ε Δ Ω) και η ανησυχία μας φούντωνε.

Έχουμε ήδη κάνει συλλογή από πόστερς της ταινίας (δες Ε Δ Ω) και επιτέλους, έχουμε και το πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου (και λίγα λες) “Django Unchained”.

Βρισκόμαστε στο Νότο, όπου ο Django (Τζέιμι Φοξ), είναι ένας πρώην σκλάβος/νυν κυνηγός επικηρυγμένων που διασχίζει την Αμερική παρέα με τον Γερμανό οδοντίατρο/κυνηγό επικηρυγμένων, Dr.King Schultz (ρόλο που ενσαρκώνει ο Κριστόφ Βολτς που κέρδισε και το χρυσό αγαλματίδιο με την προηγούμενη ταινία του Ταραντίνο, “Inglorious Basterds”), με την ελπίδα να απελευθερώσει τη γυναίκα του, Broomhilda (Κέρι Ουάσινγκτον) από τον Calvin Candie (Λεονάρντο Ντι Κάπριο), ιδιοκτήτη της φυτείας στην οποία η Broomhilda δουλεύει. Η “Candyland” όμως προστατεύεται από τον πιστό του σκλάβο, Stephen (Σάμιουελ Τζάκσον).

Γεμάτο από πιστολίδι, διαλόγους και μουσική αλά Ταραντίνο, το τρέιλερ του “Django Unchained” μας επιβεβαιώνει ότι άξιζε η αναμονή μας. Το μόνο που μένει πια είναι λίγη ακόμα υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα (ανήμερα κάνει πρεμιέρα στις Αμερικανικές αίθουσες). Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Δείτε το τρέιλερ.

Ελεωνόρα Βερυκοκίδη


 

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Quentin Tarantino «Django Unchained» έχει περάσει από συμπληγάδες, με αποχωρήσεις, αλλαγές στο κάστ ,σεναριακές αλλαγές της τελευταίας στιγμής, μέχρι που ήμασταν ένα βήμα πριν θεωρήσουμε ότι κάποιος τον έχει καταραστεί τον Quentin και western δεν παίζει να δούμε. Τώρα όμως, o ‘πολυμήχανος’ Quentin που πάντα μας εκπλήσσει είναι εδώ, μαζί με τον Django και το πρώτο official trailer της ταινίας, με πρωταγωνιστές τους Jamie Foxx, Christoph Waltz και Leonardo Di Caprio.

Ατμοσφαιρικό, γρήγορο, λίγο Bloody, αρκετά western, με τα «γκάζια» και «γκάνια» του ανεβασμένα, γιατί όπως μας λέει Django is off the chain…

Και επειδή ο μέγιστος «Τάρα» ποτέ των ποτών δε μας απογοητεύει με τις μουσικές του ορέξεις, πάρε ένα «Ain’t no grave» από Johnny Cash και καπάκι ένα «The Payback» από James Brown στο χαλί για να γουστάρεις..

Ειρήνη Κατσαρά

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos