Ένας ένας την κάνουν από το Django Unchained...

Δημοσίευση: 12 Μαΐου 2012, 13:17

Οι Sacha Baron Cohen και Kurt Russel τα μάζεψαν και έφυγαν από το Django Unchained του Quentin Tarantino και μάλιστα άρον άρον.

Απογοήτευση. Ξενέρωμα. Μόνο.

Και ενώ εμείς περιμέναμε με κομμένη την ανάσα τόσο το The Dictator, όσο και το Django Unchained, μας τα χάλασαν στην πορεία οι Cohen – Tarantino με τον πρώτο να τραγουδά στον δεύτερο «τα μάζεψα τα πράγματα και έφυγα από το σπίτι».. Και σα να μην έφτανε αυτό, την έκανε και ο Kurt Russel και αυτό προσωπικά με πόνεσε ακόμα περισσότερο...(για τους φαν του Τάρα είναι ΤΑΡΑ-στιο πλήγμα). Και επίσης ενώ ο Cohen θα είχε ένα 10λεπτο ρόλο στην ταινία που πές άντε.. τον αντικαθιστάς, αλλά ο Kurt Russel είχε πολύ μεγαλύτερης διάρκειας εμφάνιση...

Ο μεν δικτάτορας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον Quentin, καθώς οι ευθύνες και υποχρεώσεις για την προώθηση της νέας του ταινίας «The Dictator» είναι τόσες πολλές που δεν του επιτρέπουν χρόνο για τα γυρίσματα. Αυτό τουλάχιστον επικαλέστηκε ο ίδιος. Εσείς τον πιστεύετε; Εγώ δυσκολεύομαι πάντως.. Σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Cohen, δικαιολόγησε την απουσία του ως εξής: «Θα ήταν τέλεια, αλλά δυστυχώς έπρεπε να το εγκαταλείψω (το project) λόγω του press tour».

Όσο για τον Kurt Russel, εκεί υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου σχετικά με την παραίτησή του...Πρόσφατο σχόλιο στο IMDB message boards που έγραφε ότι ο Kurt δεν ήταν ευχαριστημένος με το ρόλο γιατί δεν ήταν «Western Enough», δε μου φαίνεται να στέκει... Αυτός που θα τον αντικαταστήσει πάντως είναι ο Walton Goggins.

Να μην ξεχνάμε ότι πριν από τους Cohen και Russel, την είχαν «κάνει» με ελαφρά και οι Kevin Costner και Joseph Gordon – Levitt..

Μήπως κάτι ήξεραν;

Ειρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos