Tα "Φιλαρακια" σε προσκαλούν στα γυρίσματα του reunion

Δημοσίευση: 23 Απριλίου 2020, 14:33
Συντάκτης:

To αναμενόμενο από πολύ κόσμο reunion των "Friends" στην streaming πλατφόρμα του ΗΒΟ MAX (που θα ξεκινήσει τέλη Μαϊου) ανέβαλλε τα γυρίσματά του λόγω της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού.

<a href="/nea/ta-filarakia-epistrefoyn/61626">Tα Φιλαράκια επιστρέφουν!</a>ΣΧΕΤΙΚΑTα Φιλαράκια επιστρέφουν!

Όταν όμως ξεκινήσουν ξανά, έχεις την δυνατότητα να τα παρακολουθήσεις από κοντά και να γνωρίσεις τους έξι αγαπημένους πρωταγωνιστές. 

Αυτό θα συμβεί αν λάβεις μέρος στην καμπάνια "All In Challenge" και μαζί με 5 φίλους σου καταθέσετε από 10 έως 25 δολλάρια στον λογαριασμό για την χρηματοδότησης οικογενειών που έχουν χάσει τις δουλειές τους και την ασφάλισή τους από την πανδημία του covid-19.

Eδώ θα βρεις όσες πληροφορίες χρειαστείς. 

Το "All In Chalenge" είναι μια προσπάθεια που έχει τύχει μαζικής αποδοχής από διάσημους σταρ, με εφευρετικούς τρόπους για να συγκεντρωθεί η δωρεά. Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε γράψει για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο που σας προσκαλούν στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε, επίσης θα δείτε προσκλήσεις για 5Χ5 με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, γκολφ με τον Μπιλ Μάρεϊ και τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, την εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις, το σόου του Τζέιμι Φοξ, συνάντησε με Χιού Τζάκμαν και Ράιαν Ρέινολντς και πολλά άλλα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos