Tα Φιλαράκια επιστρέφουν!

Δημοσίευση: 13 Νοε. 2019, 11:53
Συντάκτης:

Τα Φιλαράκια επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και αυτή πρέπει να αποτελεί μία από τις ειδήσεις της χρονιάς όσον αφορά τα πεπραγμένα της μικρής οθόνης.

<a href="/nea/ta-filarakia-se-proskaloyn-sta-gyrismata-toy-reunion/62536">Tα "Φιλαρακια" σε προσκαλούν στα γυρίσματα του reunion</a>ΣΧΕΤΙΚΑTα "Φιλαρακια" σε προσκαλούν στα γυρίσματα του reunion

Την είδηση αποκάλυψε το Hollywood Reporter, καθώς οι δημιουργοί του «Friends» βρίσκονται σε συζητήσεις με το HBO Max για την επιστροφή της διάσημης τηλεοπτικής παρέας.

Τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, καθώς δεν έχει υπάρξει συμφωνία προς το παρόν, πάντως είτε θα αφορά ένα εορταστικό επεισόδιο, είτε μια ολόκληρη σεζόν, θα συμμετέχουν και οι 6 πρωταγωνιστές (Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ματ Λε Μπλανκ, Μάθιου Πέρι, Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίσα Κούντροου), σε αντίθεση με το προ τριετίας reunion των πέντε εξ'αυτών (εκτός του Μάθιου Πέρι) στο ίδιο πλατό προς τιμήν του παραγωγού τους, Τζέιμς Μπάροουζ. 

Αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ένα δυνατότερο χαρτί του ΗΒΟ Max για την προβολή της νέας πλατφόρμας του. Αναμένουμε νέα προσεχώς (εμείς και ο μισός πλανήτης).

Update 6/2/20: Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline το καστ φέρεται να έχει σχεδόν συμφωνήσει με τη Warner Bros ενώ πηγές αναφέρουν ότι ίσως να έχουν πέσει ήδη οι υπογραφές και από τις δυο πλευρές για ένα σπέσιαλ επεισόδιο (που θα διαρκεί περισσότερο από μία ώρα) το οποίο θα προβληθεί την άνοιξη στο HBO Max, λανσάροντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη νέα streaming πλατφόρμα του δικτύου. Θα δούμε και τους έξι της αγαπημένης μας παρέας (Ρέιτσελ, Ρος, Μόνικα, Τσάντλερ, Τζόι και Φοίβη) να ξανασμίγουν με το αζημίωτο βέβαια, αφού η αμοιβή του καθένα κυμαίνεται ανάμεσα στα 3 με 4 εκατ. δολάρια...

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμα και την εμπλοκή των αρχικών δημιουργών του θρυλικού sitcom, Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν, ωστόσο καμία από τις δυο πλευρές δεν επιβεβαιώνει και επίσημα τα δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Όλα αυτά λίγα 24ωρα μετά την ανάρτηση του Μάθιου Πέρι στο Twitter: «Έρχονται μεγάλα νέα»...

Update: Τα γυρίσματα του επεισοδίου ολοκληρώθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ (δεν πρόκειται δα και για κάποια υπερπαραγωγή...) στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, πολύ πιθανό να το δούμε στο τέλος του 2021, από το ΗΒΟ Max. Ιδού και ορισμένα promos fan trailers:

Update: Πρώτο επίσημο teaser και ημερομηνία που θα στριμάρει στο HBO MAX πολύ πιο νωρίς από ότι θα περίμενε κανείς: 27 Μαϊου! Και από guest stars, πολλοί: David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Mindy Kaling, Tom Selleck, Reese Witherspoon.

Update: Μπορεί το reunion να είναι ένα δίωρο επεισόδιο και όχι ένας ολόκληρος κύκλος, μπορεί οι επανενώσεις γενικά να μας καθιστούν επιφυλακτικούς, μπορεί να ανησυχούμε αν θα διατηρούν την μεταξύ τους χημεία, μπορεί, μπορεί, μπορεί. Το επίσημο τρέιλερ όμως είναι συγκινητικό και όσοι και όσες από εμάς μεγαλώσαμε με τα Φιλαράκια, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δούμε: 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 13 Νοε. 2019, 11:53
Ενημέρωση: 20 Μαΐου 2021, 02:46
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos