"Friends" reunion: Μάπα το καρπούζι

Δημοσίευση: 23 Φεβ. 2016, 01:51

Το πολυαναμενόμενο reunion των "Friends" απογοήτευσε τους πάντες. Δεν ήταν καν τέτοιο, παρά μια δεκάλεπτη συνέντευξη των πέντε (ο Μάθιου Πέρι δεν μπορούσε να παρεβρεθεί λόγω της θεατρικής παράστασης στην οποία μετέχει και απλά παρουσίασε τους υπόλοιπους από βίντεο) εκ των έξι πρωταγωνιστών της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς. 

Όπως σας είχαμε γράψει, όχι μόνο οι συντελεστές των "Friends", αλλά και πολλών άλλων σειρών του NBC, βρέθηκαν σε σχετική εκδήλωση προς τιμήν του δημιουργού τους, Τζέιμς Μπάροουζ. 

Τζένιφερ Ανιστον, Λίζα Κούντροου, Κόρτνεϊ Κοξ, Ματ ΛεΜπλανκ και Ντέιβιντ Σουίμερ ευχαρίστησαν λοιπόν τον Μπάροουζ που τους έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθούν και να καθιερωθούν, υπήρξε συγκίνηση από πλευράς και των πέντε, μάλλον όμως μόνο νοσταλγία από πλευράς μας, η οποία συνοδεύτηκε από ανία, καθώς δεν μάθατε κάτι ξεχωριστό, κάποιο ντεσού, κάποια αποκαλυπτική λεπτομέρεια για τα παρασκήνια και τις σχέσεις μεταξύ τους.

Μια ήταν η ερώτηση που είχε ψαχνό (αν είχαν υπογράψει συμβόλιο να μην κάνουν σεξ μεταξύ τους) και ουσιαστικά την απέφυγαν με την Κούντροου να δηλώνει ότι δεν γνώριζε καν την ύπαρξή του. Μείναμε στο ότι τον πρώτο χρόνο μαζεύονταν όλοι μαζί και παρακολουθούσαν τα επεισόδια για να αλληβοηθιούνται με σχετικές παρατηρήσεις και πως η Τζένιφερ Ανιστον έκανε οντισιόν για το ρόλο της Μόνικα και η Κόρτνεϊ Κοξ για το ρόλο της Ρέιτσελ.

Ούτε να τους βάλουν να παίξουν ένα μικρό σκετς, ούτε τίποτα...

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos