Ρόμπερτ Ντε Νίρο & Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε προσκαλούν στα γυρίσματα της νέας ταινίας τους

Δημοσίευση: 16 Απριλίου 2020, 14:09
Συντάκτης:

Οι ημέρες της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν είναι δύσκολες μόνο λόγω του εγκλεισμού. Κυρίως είναι (πολύ) δύσκολες λόγω της αναγκαστικής ανεργίας που έχει πλήξει πολύ κόσμο και τις δυσάρεστες συνέπειες όσον αφορά ακόμα και την επιβίωση πολλών ανθρώπων. Η αλληλεγγύη είναι ένα από τα όπλα μας (το βασικότερο βέβαια είναι η κυβερνητική βούληση και δράση) και σε αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζεται ένα καινούργιο challenge που έχει ξεκινήσει μεταξύ celebrities κι επιχειρεί να συγκεντρώσει χρήματα για τον κόσμο που έχει άμεσα πληγεί από τον Covid 19. Το «Αll in Challenge» καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στην προσπάθεια χρηματοδότησης οικογενειών που έχουν χάσει τις δουλειές τους και την ασφάλισή τους.

<a href="/nea/apo-22-noemvrioy-oloi-oi-kinimatografoi-tha-leitoyrgoyn-os-covid-free/65496">Από 22 Νοεμβρίου όλοι οι κινηματογράφοι θα λειτουργούν ως covid-free</a>ΣΧΕΤΙΚΑΑπό 22 Νοεμβρίου όλοι οι κινηματογράφοι θα λειτουργούν ως covid-free

Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποφάσισαν να συμμετάσχουν και με κοινό video καλούν τον κόσμο να συνεισφέρει (με όποιο ποσό μπορεί ο κάθε ένας), ώστε να μπει στην κλήρωση με αντάλλαγμα να βρεθούν στα γυρίσματα του «Killers of the Flower Moon», την επερχόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε στην οποία συμπρωταγωνιστούν, όταν ξεκινήσουν αυτά φυσικά. Εκεί θα γνωρίσουν τους ίδιους και τον Μάρτιν Σκορσέζε, ενώ θα βρεθούν και στην πρεμιέρα της ταινίας.

Περισσότερα για το All In Challenge εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Shirley

Shirley

Θα το βρείτε: Netflix

Όπως μας ενημερώνει από την αρχή το “Shirley”, το 1968 ανάμεσα στα 435 μέλη...
13 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos