Από 22 Νοεμβρίου όλοι οι κινηματογράφοι θα λειτουργούν ως covid-free

Δημοσίευση: 19 Νοε. 2021, 12:20

Νέες εξαγγελίες, νέα διαφοροποίηση των μέτρων χθες από τον Πρωθυπουργό για την αντιμετώπιση της έξαρσης της πανδημίας.

<a href="/nea/oi-vretanoi-syzitoyn-pistopoiitiko-emvoliasmoy-gia-eisodo-stis-aithoyses/64256">Οι Βρετανοί συζητούν πιστοποιητικό εμβολιασμού για είσοδο στις αίθουσες</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι Βρετανοί συζητούν πιστοποιητικό εμβολιασμού για είσοδο στις αίθουσες

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες που θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, όλοι οι κινηματογράφοι της χώρας γίνονται covid-free.

Ως τώρα ίσχυε πως οι κινηματογραφικές αίθουσες διατηρούσαν την επιλογή να είναι και μεικτοί χώροι (είσοδος για τους ανεμβολίαστους με ράπιντ ή μοριακό τεστ 48 ωρών), πλέον κάτι τέτοιο δεν ισχύει και οι κανόνες δημόσιας υγείας και πρόσβασης σε συγκεκριμένες δραστηριότητες διαμορφώνεται ως εξής:

Στους κλειστούς χώρους εστίασης, στα θέατρα και τους κινηματογράφους, στα μουσεία, τα γυμναστήρια και τα γήπεδα είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και θα έχουν πρόσβαση μόνο εμβολιασμένοι και νοσήσαντες.

Στις αγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, φούρνοι, λαϊκές και ζαχαροπλαστεία), στα φαρμακεία και τα ΜΜΜ για τις αστικές μετακινήσεις, είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και δεν απαιτείται έλεγχος covid pass. Μπορούν δηλαδή να έχουν πρόσβαση εμβολιασμένοι, νοσήσαντες και ανεμβολίαστοι.

Στα ΜΜΜ για τις υπεραστικές μετακινήσεις, στην εκπαίδευση, στους χώρους εργασίας (δημόσιους και ιδιωτικούς), στους χώρους λατρείας, στο λιανεμπόριο στα κομμωτήρια και στους ανοικτούς χώρους εστίασης είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και θα γίνεται έλεγχος covid pass. Αρα πρόσβαση έχουν οι εμβολιασμένοι, οι νοσήσαντες και οι ανεμβολίαστοι με αρνητικό PCR -RAPID test.

Πρώτη δημοσίευση: 19 Νοε. 2021, 12:20
Ενημέρωση: 19 Νοε. 2021, 12:20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10803
Feelgood
9499
Feelgood
7800
Feelgood
6799
Tanweer
6792
Land of Bad, 22 Φεβρουαρίου από την Spentzos Land of Bad, 22 Φεβρουαρίου από την Spentzos