Ο Πίτερ Ντίνκλατζ θα γίνει ο Συρανό

Δημοσίευση: 6 Aug 2020, 12:50
Συντάκτης:

Ένα νέο μιούζικαλ είναι προ των πυλών από την MGM, μια κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού μιούζικαλ Syrano, στο οποίο μάλιστα θα πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο ο βραβευμένος με Emmy για την ερμηνεία του στο Game of Thrones, Peter Dinklage. Στον ρόλο της Roxanne θα είναι η Haley Bennett, ηθοποιός και σύντροφος του σκηνοθέτη Joe Wright ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ την μουσική θα γράψουν οι The National!

<a href="/festival-verolino/berlinale-2023-she-came-me-kritiki/67763">Berlinale 2023: "She came to me" - Κριτική</a>ΣΧΕΤΙΚΑBerlinale 2023: "She came to me" - Κριτική

Μετά το «Darkest Hour» με τον Gary Oldman, δεν είδαμε άλλη ταινία, καθώς ακόμα περιμένουμε το «The Woman in the Window» με την Amy Adams που αναβλήθηκε η πρεμιέρα της λόγω των συνθηκών.

Στην ταινία θα παίζουν επίσης οι Brian Tyree Henry και Ben Mendelsohn, ενώ παραγωγοί θα είναι οι Tim Bevan, Eric Fellner και Guy Heeley.

Το μιούζικαλ Cyrano, που ανέβηκε πέρσι στο θέατρο, το έγραψε η σκηνοθέτρια, συγγραφέας και ηθοποιός Erica Schmidt, που είναι και σύζυγος του Dinklage, ο οποίος θα πρωταγωνιστεί στην ταινία.

 

Το μιούζικαλ βασίζεται στο γνωστό θεατρικό έργο του Edmond Rostand, Cyrano de Bergerac. Το λιμπρέτο το έγραψε η Schmidt και την μουσική οι Aaron και Bryce Dessner που ήταν και παραγωγοί του αλμπουμ Folklore της Taylor Swift.

Η τελευταία ταινία του Wright, The Woman in the Window, ίσως φύγει από την Disney και την πάρει το Netflix, η Bennett έπαιξε στο The Swallow και θα την δούμε στο The Devil All the Time με τον Robert Pattinson και τον Tom Holland αλλά και στο Hillbilly Elegy του Ron Howard με τις Amy Adams και Glenn Close. Τον Dinklage θα τον δούμε στο I Care A Lot με την Rosamund Pike.

Update. Πρώτες εικόνες, προγραμματισμένη έξοδος στις αίθουσες τις 31 Δεκεμβρίου, αναμένουμε το τρέιλερ.

Update: Επίσημο τρέιλερ λοιπόν, αναμενόμενα δακρύβρεχτο και με σκηνές μιούζικαλ. Στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Ιανουαρίου από την Tulip Entertainment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos