Ο Γιώργος Λάνθιμος φωτογραφίζει την Έμμα Στόουν στην Αθήνα

Δημοσίευση: 29 Νοε. 2023, 15:26
Συντάκτης:

Ο Γιώργος Λάνθιμος συνεργάζεται ξανά με το περιοδικό W, πάντα ως φωτογράφος και καδράρει για 2η φορά την Έμμα Στόουν μετά την φοβερή "Crazy dog lady" φωτογράφηση που της είχε κάνει. 

<a href="/nea/o-giorgos-lanthimos-etoimos-na-sosei-ton-prasino-planiti/69449">Ο Γιώργος Λάνθιμος έτοιμος να σώσει τον Πράσινο Πλανήτη</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Γιώργος Λάνθιμος έτοιμος να σώσει τον Πράσινο Πλανήτη

Αυτή την φορά σε διάφορες τοποθεσίες της Αθήνας, σε ένα άρθρο που τιτλοφορείται «Emma Stone Will Go Wherever Yorgos Lanthimos Takes Her» σε ένα «surreal visual essay», εν'όψει του βραβευμένου στη Βενετία, "Poor Things" που θα δούμε στις ελληνικές αίθουσες την Πρωτοχρονιά. 

Με "κάπως μακρινές φωτό", βλέπουμε (ή προσπαθούμε να δούμε) την Έμμα Στόουν σε δρόμους και τοποθεσίες της Αθήνας και του Πειραιά, την παραλία κοντά στο Νοσοκομείο Μεταξά ή στα σκαλιά του Ναού της Ζωοδόχου Πηγής στο Χατζηκυριάκειο.

Ένα σχόλιο από τον καλλιτέχνη: "Λατρεύω τις αντιφάσεις που συναντάς στην πόλη, την μίξη του πολύ μοντέρνου και μάλλον άσχημου δίπλα στο πολύ όμορφο. Θέλαμε να συνδυάσουμε το ευρύ τοπίο με το οικείο πορτραίτο και παράλληλα να αφηγηθούμε μια μικρή ιστορία".

Οι κοντινές της είναι σίγουρα καλύτερες. Γούστα είναι αυτά. Όλη η συνέντευξη εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Human Voice

The Human Voice

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Το μακρινό 2020, στην εποχή όπου στην ζωή και την καθημερινότητά μας εισήχθη ο...
16 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10896
Feelgood
7662
Rosebud.21
7410
Feelgood
6344
Joika, από την Spentzos Joika, από την Spentzos