Ο Γιώργος Λάνθιμος φωτογραφίζει την Αθήνα για την Vogue

Δημοσίευση: 27 Ιουνίου 2019, 19:22
Συντάκτης:

Ο Γιώργος Λάνθιμος φωτογράφησε ξανά κορίτσια με μαγιό, αυτή την φορά στην Αθήνα. 

<a href="/multimedia-video-clip/kinds-kindness-lets-dance/69741">"Kinds of kindness": Let's Dance! </a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Kinds of kindness": Let's Dance!

Μετά την φωτογράφηση για το περιοδικό W, αυτή την φορά συνεργάστηκε με την ελληνική έκδοση της Vogue και χάρισε την ιδιαίτερη ματιά του σε ένα ξεχωριστό πρότζεκτ. 

Το τεύχος Ιουλίου του περιοδικού, θα φιλοξενήσει τη «Θάλασσα», μια καλοκαιρινή ιστορία μόδας που εκτυλίσσεται στην Αθήνα και στην οποία πρωταγωνιστούν τα διάσημα διεθνή μοντέλα Aymeline Valade και Stella Lucia.

Το τεύχος Ιουλίου της Vogue Greece, με δύο συλλεκτικά εξώφυλλα και τη φωτογράφηση 40 σελίδων του Γιώργου Λάνθιμου, κυκλοφορεί στις 30 Ιουνίου με την «Καθημερινή της Κυριακής» και στη συνέχεια πωλείται αυτόνομο στα περίπτερα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Update 30/6/19: Συνδυάσαμε τον πρωινό κυριακάτικο καφέ μας, με την Καθημερινή και την Vogue και ακολουθούν μερικές ενδεικτικές φωτό από την "Θάλασσα" του Γιώργου Λάνθιμου. Θα βρείτε πολλές περισσότερες ακόμη στην έντυπη έκδοση του περιοδικού: 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos