Ο Λάνθιμος φωτογραφίζει την “crazy dog lady”, Έμμα Στόουν!

Δημοσίευση: 14 Φεβ. 2019, 17:51
Συντάκτης:

H Έμμα Στόουν είναι η Phyliss, μια πλούσια crazy dog lady της Καλιφόρνια, στη φωτογράφιση που ανέλαβε ο Γιώργος Λάνθιμος για λογαριασμό του νέου τεύχους του περιοδικού W.

Το όλο concept είναι προϊόν της φαντασίας του Έλληνα δημιουργού, ο οποίος αρχικά είχε στο μυαλό του ως επίκεντρο μια γυναίκα που αγαπάει τα λούτρινα ζώα.

Όμως, μετά από συζήτησή του με την Στόουν, η οποία πρωταγωνιστεί και είναι υποψήφια για Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου για το “The Favourite”, ο Λάνθιμος αποφάσισε να αντικαταστήσει τα λούτρινα ζώα με 15 πραγματικά σκυλιά, τα οποία η Στόουν λατρεύει.

Η δημοσιογράφος του άρθρου που συνοδεύει τη φωτογράφιση περιγράφει τον Λάνθιμο ως ντροπαλό και συγκρατημένο, ενώ ο ίδιος εξήγησε το θέμα της φωτογράφισης ως εξής:

«Τα ζώα είναι κομμάτι της ζωής μας, γι’ αυτό και τα συμπεριλαμβάνω στις ταινίες μου. Βρίσκω όμως τη σχέση μας μαζί τους αρκετά περίεργη.

Υπάρχουν, για παράδειγμα, ζώα τα οποία επιτρέπεται να τρώμε και άλλα που δεν θα ονειρευόμασταν καν να φάμε. Όλες οι θεωρίες γύρω από τα ζώα μου φαίνονται συναρπαστικές. Και φυσικά όλοι αγαπάμε τους σκύλους.

Τι σημαίνει όμως όταν μια γυναίκα έχει 15 σκυλιά, τα οποία φροντίζει και αγαπάει; Τι μας λέει αυτό για τη ζωή της;»

Το αποτέλεσμα είναι 100%... λανθιμικό, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λάνθιμος βρίσκεται πίσω από τον φωτογραφικό φακό, καθώς το 2016 είχε φωτογραφίσει ένα fashion editorial για το περιοδικό V.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Osmosis" season 1: Black Mirror made in... France

Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό το ζήτημα της τεχνολογίας γίνεται το επίκεντρο σε...
2 ώρες

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει στις ρίζες

Και έτσι απλά, ξαφνικά και σε ταχύτατους ρυθμούς, η επόμενη ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ,...
8 ώρες

Δύο ελληνικές ταινίες στο Σαράγιεβο

Άλλες δύο ελληνικές μικρού μήκους ταινίες περνουν τα σύνορα και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους...
9 ώρες