Φεβρουάριος 2022: Οι τηλεοπτικές σειρές που αξίζουν

Published: 31 Jan 2022, 19:14
Συντάκτης:

Δεν σταματούν και προγραμματίζονται συνεχώς, είτε νέες σειρές, είτε να συνεχίζονται με νέους κύκλους, σειρές περασμένων μηνών ή ετών που άρεσαν και δημιούργησαν το κοινό τους.

<a href="/en/nea/am-i-being-unreasonable-odyniro-kai-geloio-tis-anthropinis-yparxis/69760">"Am I Being Unreasonable?": Το οδυνηρό και το γελοίο της ανθρώπινης ύπαρξης</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Am I Being Unreasonable?": Το οδυνηρό και το γελοίο της ανθρώπινης ύπαρξης

Το ίδιο ισχύει και για τον Φεβρουάριο του 2022 και όπως πάντα, εδώ είμαστε εμείς, να ξεχωρίσουμε αυτές που για ξεχωριστό λόγο  η κάθε μία, αξίοζυν έστω το αρχικό play σας, αν όχι πιθανό binge-watching.

Eστιάσαμε σε 15 από αυτές, για να σας δώσουμε και αρκετές επιλογές, άλλωστε τα γούστα είναι υποκειμενικά, όλο και κάποιος ή κάποια θα ανακαλύψει αυτές που καλύπτουν τα θέλω του.

Θα ξεχωρίσουμε το Severance του Μπεν Στίλερ για το Apple TV, το Inventing Anna με την Τζούλια Γκάρνερ του Ozark στον πρώτο τηλεοπτικό της πρωταγωνιστικό ρόλο, το reboot του Netflix στην ιστορία των Βίκινγκς με το Vikings: Valhalla, την ιστορια για το sex tape της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι, όπως επίσης και τρεις σειρές που μας έκαναν κλικ από το πρόγραμμα της Cosmote TV:

Το The Tourist του BBC με Τζέιμι Ντόρναν, Ντέιμον Χέριμαν: Ένας Βρετανός ξυπνά με απώλεια μνήμης σε νοσοκομείο της Αυστραλίας, όπου και μαθαίνει ότι νοσηλεύεται ως θύμα εγκατάλειψης τροχαίου δυστυχήματος. Πριν προλάβει να αντιληφθεί τι έχει συμβεί, συνειδητοποιεί πως ένας άγνωστος τον θέλει νεκρό.

my brilliant friendmy brilliant friend

Το γερμανικό Allegation που βασίζεται σε αληθινή ιστορία η οποία συγκλονισε τη γερμανική κοινωνία: Το 1994 στη μικρή γερμανική πόλη Worms μία γυναίκα, πυροδοτούμενη από ένα πικρό διαζύγιο, ισχυρίζεται ότι ο σύζυγός της κακοποίησε σεξουαλικά τα παιδιά τους. Η υπόθεση εξελίσσεται σε μία πολύκροτη δίκη κατά την οποία κατηγορούνται συνολικά 25 άνδρες και γυναίκες για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, με τους εισαγγελείς να προαποφασίζουν την ενοχή των κατηγορουμένων πριν καν βρεθούν οι απαραίτητες αποδείξεις.

Το μεξικάνικο Senorita ’89 με παραγωγό τον Πάμπλο Λαραϊν. Διαγωνιζόμενες καλλιστείων από όλο το Μεξικό συγκεντρώνονται σε ένα επιβλητικό εξοχικό ράντσο στο δάσος, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τον διαγωνισμό. Όταν ένα από τα κορίτσια βρίσκεται νεκρό, η αστυνομία καλείται να ερευνήσει την υπόθεση, ρίχνοντας φως σε ένα ανελέητο καθεστώς χειραγώγησης και εκμετάλλευσης νεαρών κοριτσιών, που μεσουρανούσε τη δεκαετία  του ’80 στη Λατινική Αμερική.

Εννοείται ότι θα δώσουμε την ευκαιρία στον 2ο κύκλο του Raised by wolves από τον Ρίντλεϊ Σκοτ, στην 3η σεζόν του ιταλικού My brilliant friend βασισμένο στα βιβλία της Έλενα Φεράντε, στην 4η σεζόν του πολυβραβευμένου The marvelous Mrs. Maisel, τον 2ο κύκλο από το ρεπορτάζ της Mariana Van Zeller σε μερικά από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη και φυσικά στο δεύτερο από τα τρία μέρη της τελευταίας σεζόν The Walking Dead που παρακολουθούμε φανατικά.

Πατώντας στον τίτλο της κάθε σειράς, μαθαίνετε περισσότερες πληροφορίες, βλέπετε και το τρέιλερ. Καλό binge-watching.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

2 - Pam & Tommy - Hulu

3 - Raised by wolves s2 – HBO

3 - Murderville – Netflix

4 - Suspicion - Apple

5 - Allegation – Cosmote

8 - Μy brilliant friend s3 – Cosmote

9 - The tourist – Cosmote

11 - Inventing Anna – Netflix

18 - Severance – Apple

18 - Space force s2 – Netflix

18 - Mariana Van Zeller s2 – NatGeo

18 - The marvelous mrs. Maisel s4 – Amazon

20 - Walking dead s11B – AMC/FOX

25 - Vikings: Valhalla – Netflix

28 - Senorita 89 – Cosmote

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos