Το sex tape των Πάμελα Άντερσον και Τόμι Λι θα γίνει σειρά

Δημοσίευση: 8 Μαΐου 2021, 12:05
Συντάκτης:

H σχέση της Πάμελα Άντερσον με τον Τόμι Λι και το «διάσημο» sex tape που γύρισαν το 1995, θα γίνει τηλεοπτική σειρά από το Hulu.

<a href="/nea/o-sempastian-stan-tha-ginei-o-ntonalnt-tramp/69753">O Σεμπάστιαν Σταν θα γίνει ο Ντόναλντ Τραμπ</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Σεμπάστιαν Σταν θα γίνει ο Ντόναλντ Τραμπ

Και μάλιστα το κάστινγκ για τους δύο ρόλους είναι πολύ πετυχημένα, ειδικά αυτό για την σεξοβόμβα πρώην σταρ του Baywatch, την οποία θα υποδυθεί η Λίλι Τζέιμς (Cinderella, Rebecca, Yesterday) σε μια εντελώς αναπάντεχη επιλογή, η οποία πάντως μοιάζει πιο πολύ στην Πάμελα από ότι και η ίδια η Πάμελα.

Στον ρόλο του ντράμερ των Motley Crue θα δούμε τον Σεμπάστιαν Σταν του «Falcon and the Winter Soldier», αλλά και του «Monday» από τον δικό μας Αργύρη Παπαδημητρόπουλο.

Η σειρά περιγράφεται ως «κωμική» (ok) και στο πολύ δυνατό καστ θα δούμε επίσης τον Σεθ Ρόγκεν στον ρόλο του Ραντ Γκωτιέ (του ανθρώπου που έκλεψε και διέρρευσε το sex tape), τον Νικ Όφερμαν και την Τέιλορ Σίλινγκ (η Piper από το Orange is the new black).

Σε άλλη μια αναπάντεχη επιλογή, ο σεναριογράφος του «The wrestler» του Ντάρεν Αρονόφσκι, Ρόμπερτ Σίγκελ, θα γράψει την σειρά και θα την τρέξει ως showrunner, μαζί με τον D.V. DeVincentis, σεναριογράφο και παραγωγό του «High Fideity». Ο Σεθ Ρόγκεν και ο Ντέιβ Φράνκο θα αναμιχθούν επίσης στην παραγωγή.

Ο Κρεγκ Γκιλέσπι των «I, Tonya» & «Cruella» θα σκηνοθετήσει.

Υποσχόμενο δείχνει!

Update: Η σειρά θα λέγεται "Pam & Tommy", θα ξεκινήσει να προβάλλεται 2 Φεβρουαρίου 2022 στο Hulu και αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ:

Update: Αυτό είναι το επίσημο και τελικό τρέιλερ:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos