Το Netflix ετοίμασε τη συνέχεια των Vikings

Δημοσίευση: 20 Νοε. 2019, 18:07
Συντάκτης:

Το τηλεοπτικό hit των Vikings ολοκληρώνεται με την προβολή της 6ης σεζόν.

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Eδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την 6η σεζόν.

Όσοι είστε fans όμως, μάλλον θα σας χαροποιήσει η επόμενη είδηση.

Το Netflix ετοιμάζει το sequel της σειράς, Vikings: Valhalla, το οποίο θα εξελίσσεται εκατό ολόκληρα χρόνια μετά από τα γεγονότα του Vikings.

Τα ηνία του σόου έχει αναλάβει ο (σεναριογράφος των Die Hard, Lock Up & The fugitive) Jeb Stuart μαζί με τον δημιουργό της σειράς Michael Hirst, αλλά και το μεγαλύτερος μέρος της ομάδας παραγωγής.

Η σειρά πρόκειται να επικεντρωθεί σε διάσημες προσωπικότητες της Νορβηγικής ιστορίας, όπως είναι οι Leif Erikson, Freydis, Harald Harada και King William the Conqueror. Θα περιέχει 24 επεισόδια, ενώ μένει να φανεί αν κάθε σεζόν θα αφορά και ένα από τα προαναφερθέντα πρόσωπα, καθώς δεν έδρασαν την ίδια περίοδο.

Update: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ για το spin-off των Vikings που αναμένεται 25 Φεβρουαρίου 2022: με μάχη βουτηγμένη στο αίμα, όπως πρέπει δηλαδή. 

Τοποθετημένο πριν από χίλια χρόνια, στις αρχές του 11ου αιώνα, η σειρά εξιστορεί τις ηρωικές περιπέτειες μερικών από τους πιο διάσημους Βίκινγκς που έζησαν ποτέ. Καθώς οι εντάσεις μεταξύ των Βίκινγκς και των Άγγλων βασιλιάδων φτάνουν σε ένα αιματηρό οριακό σημείο και καθώς οι ίδιοι οι Βίκινγκ συγκρούονται για τις αντικρουόμενες χριστιανικές και παγανιστικές πεποιθήσεις τους, αυτοί οι τέσσερις που προαναφέραμε, ξεκινούν ένα επικό ταξίδι με μάχες και δόξα. Ράγκναρ δεν θα έχει, αλλά δεν πειράζει φέρνε! 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos