Δεκέμβριος 2019: Οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Published: 11 Dec 2019, 13:49
Συντάκτης:

Oι γιορτές πλησιάζουν και ο Δεκέμβριος εκτός από δώρα και ευχές θα φέρει και πολλές ταινίες, οι περισσότερες εξ'αυτών σαφώς πιο μέινστριμ και μπλοκμπαστερικές.

<a href="/en/afieromata/noemvrios-2019-oi-seires-poy-axizei-na-tsekarete/61634">Νοέμβριος 2019: Οι σειρές που αξίζει να τσεκάρετε</a>ΣΧΕΤΙΚΑΝοέμβριος 2019: Οι σειρές που αξίζει να τσεκάρετε

Το πρόγραμμα σταθερά τέτοια εποχή του χρόνου είναι ιδιαίτερα πλούσιο και πολυσχιδές. 

Στο MOVE IT επιλέξαμε (όπως κάθε μήνα) 10 ταινίες από διανομή μέχρι streaming πλατφόρμες (που πλέον έχουν μπει στην ζωή μας) που αξίζουν της προσοχής (και των ευρώ) σας. 

Ξεκινάμε με το Amazon Prime, στο οποίο από την αρχή του μήνα στριμάρει το "The report", το σκηνοθετικό ντεμπούτο του παραγωγού των ταινιών του Στίβεν Σόντερμπεργκ Σκοτ Μπερνς, ένα πολιτικό θρίλερ βασισμένο σε αληθινή με εξαιρετικό καστ (Άνταμ Ντράιβερ, Ανέτ Μπένινγκ, Τζον Χαμ, Μάικλ Χολ, Κόρεϊ Στολ). 

Από την προηγούμενη Πέμπτη (5/12) προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες το διασκεδαστικό... Αγκαθακριστικό  "Knives Out" του Ρίαν Τζόνσον, με επίσης σπουδαίο καστ (Ντάνιελ Κρεγκ, Κρίστοφερ Πλάμερ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Κρις Έβανς, Άννα Ντε Αρμάς, Μάικλ Σάνον, Τόνι Κολέτ), ενώ από την Παρασκευή 6/12 στριμάρει στο Netflix πλέον, το εξαιρετικό "Marriage Story" του Νόα Μπάουμπακ, με την Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Άνταμ Ντράιβερ, μία από τις ταινίες της χρονιάς.

Aκολουθεί την Πέμπτη 1212: το "The two Popes" (που επίσης θα στριμάρει στο Netflix μια εβδομάδα αργότερα) του Φερνάντο Μεϊρέγες (της "Πόλης του Θεού") και μια ερμηνευτική μονομαχία του Άντονι Χόπκινς με τον Τζόναθαν Πράις, ενώ την Παρασκευή 13/12 θα δούμε στο Netflix τη νέα περιπέτεια του... αρχιερέα του είδους Μάικλ Μπέι, "6 Underground", με τον Ράιαν Ρέινολντς και στο Disney+ την Παρασκευή 20/12 θα στριμάρει το "Togo" με την αληθινή ιστορία ενός σκύλου και τον Ουίλεμ Νταφόε,,, συμπρωταγωνιστή.

Την Πέμπτη 19/12 καταφθάνει στις ελληνικές αίθουσες το "Star Wars: The rise of Skywalker", το 9ο επεισόδιο του θρυλικού κινηματογραφικού saga επιστημονικής φαντασίας και την ίδια ημέρα ξεκινάει την πορεία της, η συγκινητική "Ευτυχία" του Άγγελου Φραντζή, με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη και την Κάτια Γκουλιώνη να υποδύονται στην αξέχαστη στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, στο πιθανό ελληνικό hit της χρονιάς.

Τέλος, για την Πέμπτη 26/12 έχουν προγραμματιστεί οι "Μικρές Κυρίες" της Γκρέτα Γκέργουικ με Σίρσα Ρόναν, Τιμοτέ Σαλαμέ, Έμμα Oυότσον, Φλόρενς Πίου και Μέριλ Στριπ στο καστ, όπως επίσης και το βασισμένο σε αληθινή ιστορία "Bombshell" του Τζέι Ρόουτς, με το γυναικείο καστ της χρονιάς: Νικόλ Κίντμαν, Σαρλίζ Θερόν, Μαργκό Ρόμπι. 

Καλή διασκέδαση, ότι και αν επιλέξετε! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos