Η Γκρέτα Γκέργουιγκ σκηνοθετεί τις "Μικρές Κυρίες"

Η Γκρέτα Γκέργουιγκ σκηνοθετεί τις "Μικρές Κυρίες"
Δημοσίευση: 30 Ιουνίου 2018, 16:28
Συντάκτης:

Οι «Μικρές Κυρίες» της Λουίζα Μέι Αλκοτ αφορούν στην ιστορία της ενηλικίωσης τεσσάρων αδελφών την εποχή του αμερικανικού εμφυλίου και έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο το 1994 από την Τζίλιαν Αρμστρονγκ, με πρωταγωνιστές τους Σούζαν Σαράντον, Γουινόνα Ράιντερ, Κίρστεν Ντανστ, Κλερ Ντέινς και Κρίστιαν Μπέιλ και μάλιστα είχε προταθεί για 3 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων για την ερμηνεία της Γουαϊνόνα.

Αυτή την φορά ανέλαβε η Γκρέτα Γκέργουικ μια νέα κινηματογραφική διασκευή του δημοφιλούς μυθιστορήματος, φρέσκια από την επιτυχία του «Lady Bird».

Και με εξίσου εντυπωσιακό καστ: η Γκέργουιγκ θα ξανασυνεργαστεί με τη Σίρσα Ρόναν και τον Τίμοθι Σαλαμέ, αλλά και την Έμμα Oυότσον, την Φλόρενς Πίου («Lady Macbeth») και την Μέριλ Στριπ στον ρόλο της μητέρας της οικογένειας!

Update 12/10/18: Το καστ ολοκληρώθηκε με την προσθήκη των Λόρα Ντερν, Κρις Κούπερ, Μπομπ Όντερκερκ, Λουί Γκαρέλ και τα γυρίσματα ξεκίνησαν στην Βοστώνη. Η έξοδος στις αίθουσες έχει προβλεφθεί για ανήμερα Χριστούγεννα 2019, ακριβώς 25 χρόνια από τη κυκλοφορία της πρώτης ταινίας.

Update 13/8/19: Το επίσημο τρέιλερ δοθηκε στην δημοσιότητα και είναι ιδιαίτερα καλοφτιαγμένο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το συγκεριμένο φιλμ να μην αποτελέσει τεράστιο εμπορικό σουξέ.

 

 

Δημοσίευση: 30 Ιουνίου 2018, 16:28
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463