To Madagascar 3 έριξε από την κορυφή τον Batman

Δημοσίευση: 3 Σεπτεμβρίου 2012, 17:18

Περιμέναμε ότι το Dark Knight Rises (παρά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα) θα έπεφτε από την κορυφή, αλλά το είχαμε υπολογίσει για την επόμενη εβδομάδα με δράστη το Total Recall. Συνέβη όπως από τώρα. Η τελευταία ταινία της τριλογίας του Κρίστοφερ Νόλαν σημείωσε πτώση περίπου 50%, το Madagascar 3 τα έκανε τα εισιτήριά του, χωρίς να εντυπωσιάσει βέβαια (μ.ο. 460), η ουσία είναι ότι έμεινε στη κορυφή μόλις μία εβδομάδα, αν και έχει ήδη ξεπεράσει τις 230.000 εισιτήρια σε 12 ημέρες προβολής.

Ακολούθησαν οι Εxpendables 2 που κρατήθηκαν σχετικά καλά, ενώ την πεντάδα συμπλήρωσαν τα φρέσκα Bel Ami και Shadow Dancer, με το δεύτερο να σημειώνει και εντυπωσιακό μ.ο. (1155 σε 6 αίθουσες).

Από τις υπόλοιπες νέες ταινίες της εβδομάδας, το Last Wave άνοιξε με 633 σε 2 αίθουσες, ενώ το A few best men μόλις με μ.ο. 77 εισιτήρια σε 21 αίθουσες. Στοιχεία για τις ταινίες "7 days in Havan" και "Amazing Spiderman" δεν έχουμε στην διάθεσή μας, διότι η εταιρεία διανομής δεν φρόντισε... Όπως κάθε εβδομάδα, αναλυτικά στοιχεία για τις 10 πρώτες ταινίες της σχετικής λίστας, μπορείς να βρει Ε Δ Ω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos