Φινάλε με «Beasts of the Southern Wild» για τις Νύχτες Πρεμιέρας

Δημοσίευση: 7 Σεπτεμβρίου 2012, 12:08

Mια καλή είδηση για τις Νύχτες Πρεμιέρας. Το εκπληκτικό “Beasts of the Southern Wild” -σας έχουμε εφιστήσει την προσοχή πολλές φορές σε αυτή την ταινία εδώ στο Move It, θυμηθείτε Ε Δ Ω και Ε Δ Ω – είναι η ταινία που θα «κλείσει» τις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας στις 30 Σεπτεμβρίου,όπως ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον.

Για τους μη «μυημένους», πρόκειται για την βραβευμένη (Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ του Σάντανς και Χρυσή Κάμερα - Βραβείο Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη στο φεστιβάλ Καννών) ταινία του Μπεν Ζάιτλιν, όπου η μικρούλα (εξαιρετικά ταλαντούχα) Hushpuppy (η μόλις 8 ετών Κιουβενζανέ Ουάλις) μας αφηγείται τη ζωή της και τα «σημεία και τέρατα» που συμβαίνουν στο Bathtub, το μέρος που «έχει περισσότερες διακοπές ακόμα και απ’ολόκληρη την ξεκούραση του πλανήτη» με ένα τρόπο μαγικό. Υπενθυμίζουμε ότι το 18ο Φεστιβάλ της Αθήνας κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου με την ταινία «Σώμα με Σώμα» (De Rouille et D’os), με τη Μαριόν Κοτιγιάρ και τον Ματίας Σενέρτς.

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, οι Νύχτες Πρεμιέρας διατηρούν την τιμή του εισιτηρίου στα 6 ευρώ για όλες τις βραδινές προβολές, συνεχίζουν τις πρωινές προβολές, οι οποίες θα είναι ανοιχτές στο κοινό με εισιτήριο αξίας 4 ευρώ και για πρώτη φορά ρίχνουν την τιμή, για κάθε πρώτη απογευματινή προβολή, σε κάθε κινηματογραφική αίθουσα, στα 5 ευρώ. Εκτός αυτού, θα κυκλοφορήσουν κάρτες διαρκείας των 10, 20 και 25 προβολών, διατηρώντας επίσης τις τιμές στα ίδια επίπεδα, πάντα με την σταθερή έκπτωση της τάξης του 50% ανά προβολή. Συγκεκριμένα οι κάρτες διαρκείας των 10 προβολών θα πωλούνται προς 35 ευρώ, οι κάρτες των 20 προβολών προς 60 ευρώ και αυτές των 25 προβολών προς 75 ευρώ η μία. Η προπώληση των καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου από το απόγευμα σε όλους τους κινηματογράφους του φεστιβάλ (αναλυτικό ωράριο λίγο πιο κάτω), δηλαδή τις αίθουσες Δαναός 1 & 2, Οντεόν Όπερα 1 & 2 και Ιντεάλ, δίνοντας δύο μέρες περιθώριο στην αποκλειστική πώληση καρτών.

Περισσότερα, Ε Δ Ω.

Ειρήνη Κατσαρά

Πρώτη δημοσίευση: 7 Σεπτεμβρίου 2012, 12:08
Ενημέρωση: 7 Σεπτεμβρίου 2012, 12:08

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 ημέρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos