Δύο ταινίες για τον ΜΕΓΑ Miles

Δημοσίευση: 15 Ιαν. 2012, 20:20

Ο Miles Davis, ο άρχοντας της jazz, έχει την τιμητική του καθώς το Hollywood του ετοιμάζει δύο ταινίες.

Η μία από τον George Tilman Jr (Faster, Men of Honor), και η άλλη από τον γνωστό ηθοποιό Don Cheadle (Traffic, Ocean’s Eleven, Iron Man), o οποίος δεν δείχνει να πτοείται από τον ανταγωνισμό.

Μάλιστα η σιγουριά του έχει χτυπήσει κόκκινο, καθώς σε δηλώσεις του είπε ότι η ταινία δεν θα ακολουθήσει τον συμβατικό τρόπο όπως έγινε με τα Walk The Line και Ray, αλλά θα εξετάσει τον χαρακτήρα του διάσημου τρομπετίστα από πολλές σκοπιές. Δεν θα είναι ακριβώς μία βιογραφική ταινία, αλλά μία γκανγκστερική. Μία ταινία στην οποία θα γούσταρε τρελά να πρωταγωνιστήσει ο Miles Davis. H ταινία του διαφοροποιείται τουλάχιστον χρονικά, από αυτή του ανταγωνιστή του καθώς το μεγαλύτερο μέρος της εξελίσσεται στο 1979, μία περίοδος κατά την οποία ο Davis είχε πάψει να παίζει.

O Cheadle έχει χτίσει και έχει δημιουργήσει προσδοκίες για ένα αριστούργημα. Η τόση σιγουριά του τον οδήγησε να ξεκινήσει μαθήματα τρομπέτας.

Για να δούμε αν θα καταφέρει να μας πείσει και εμάς.

Aγγελική Ρούσκα

Update 9/7/14: Περισσότερα από δύο χρόνια έχουν περάσει και το project που δείχνει να προχωράει είναι αυτό του Ντον Τσιντλ, έστω και μετ' εμποδίων. Ο πρωταγωνιστής ζήτησε πρακτική υποστήριξη από το κοινό κι αναρτώντας την ταινία στο indiegogo, το φιλμ αναζητά 325.000 δολάρια και με τρεις μόνο μέρες ακόμα μπροστά του ως το deadline, έχει συγκεντρώσει 262.670. Για να προκαλέσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε πιθανούς χρηματοδότες, ο Ντον Τσιντλ παραχώρησε μια πρώτη φωτογραφία του ως Μάιλς Ντέιβις στο Entertainment Weekly. Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν ακόμα ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ο Μάικλ Στούλμπαργκ κι ο Κιθ Στάνφιλντ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos