Αυτή είναι η διάδοχος της Πάμελα Άντερσον στο κινηματογραφικό "Baywatch"

Δημοσίευση: 7 Ιαν. 2016, 22:47
Συντάκτης:

Bρέθηκε. Όχι ότι ήταν και πολύ δύσκολο να βρεις μια εντυπωσιακή ξανθιά, με παρελθόν μοντέλου, κορμάρα, χαμόγελο που σκοτώνει και μίνιμουμ προϊστορία ηθοποιού.  

Aλλά δεν παύει ο ρόλος της Πάμελα Άντερσον σαν Σι Τζέι Πάρκερ στο τηλεοπτικό Baywatch να έγραψε την δική του "ιστορία". Και άρα οι φανς να αγωνιούσαν (οκ, δεν έχασαν και τον ύπνο τους) για την αντικαταστάτρια στην επικείμενη κινηματογραφική μεταφορά του (θυμηθείτε εδώ).

Με ανακοίνωση του στο Instagram, ο The Rock (που θα αποτελέσει τον αντί-Χάσελχοφ, αν και και ο Χάσελχοφ δεν αντικαθίσταται ποτέ και από κανέναν...) έδωσε την απάντηση και η τυχερή είναι η σούπερ μοντέλα και κορίτσι της χρονιάς για το Sport Illustrated, Kelly Rohrbach, που αρκεί μια και μόνο ματιά πάνω της για να αντιληφθεί κανείς τους λόγους της επιλογής της.

Η Rohrbach συμμετείχε σε κάποια επεισόδια του σίριαλ Two And A Half Men, στον πιλότο του Rush και στο The Pet Squad Files, ενώ βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του (μερακλή) Γούντι Άλεν για το επόμενο πόνημα του, ανάμεσα στους Μπλέικ Λάβλι, Κρίστεν Στιούαρτ, Στιβ Καρέλ.

Για τα υπόλοιπα κορίτσια του Baywatch έχουμε κάνει ήδη ρεπορτάζ με πυρηνικό όπλο την Αλεξάντρα Νταντάριο, ενώ θυμίζουμε ότι πρωταγωνιστεί επίσης ο Ζακ Έφρον, με τον Σεθ Γκόρντον των Horrible Bosses να σκηνοθετεί.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos