"Baywatch": Η ταινία...

Δημοσίευση: 23 Ιαν. 2013, 18:33

Στο πνεύμα της νέας μόδας που ξεκίνησε το "21 jump street" με επιτυχία, ήρθε η ώρα που η σειρά που μας μεγάλωσε και έκανε διάσημους σε ολόκληρο τον κόσμο τους Ντέιβιντ Χάσελχοφ και Πάμελα Άντερσον να γίνει... ταινία. O λόγος φυσικά για το Baywatch.

Και σα να μην έφτανε αυτό, υπάρχει και ‘χειρότερο’.... το ρόλο του –don’t hassel the Hoff- Μίτς Μπιουκάναν, δε θα αναλάβει ο ‘σελέμπριτι λάιφγκαρντ’ (βλέπε Piranha 3DD) Ντέιβιντ Χάσελχοφ, αλλά ο Μπίλ Χέιντερ του Saturday Night Live (Hot Rod, Superbad, Paul, Adventureland, Tropic Thunder, Μen in Black 3 –ο τρομερός Άντι Γουόρχολ- και Pineapple Express).

Έτσι τουλάχιστον αποφάσισε ο σκηνοθέτης Ρόμπερτ Μπεν Γκαραντ, βάσει των σχεδίων του οποίου η «Baywatch» ταινία θα είναι μια κωμωδία τύπου παρωδία της ρετρό πλέον σειράς. Τα παραπάνω δήλωσε ο ίδιος στο πλαίσιο του Σάντανς, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ήδη έφτιαξαν ένα ψέυτικο τρέιλερ της ταινίας πριν καν ολοκληρωθεί το σενάριο.... (το οποίο ακολουθεί τους ναυαγοσώστες, οι οποίοι εξερευνούν μια εξέδρα άντλησης πετρελαίου στην ακτή του Μαλιμπού, για να ανακαλύψουν ότι πρόκειται εν τέλει για εργαστήρι παρασκευής μέθης...)

Αν κρίνουμε από τα σκετσάκια του Χέιντερ στο funnyordie, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος... (για τον Χάσελχοφ δε ξερω, μη με ρωτατε).

Ειρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Suncoast

Suncoast

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Η 17χρονη Ντόρις έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος της παιδικής κι εφηβικής της ηλικίας...
1 ημέρα
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos