Το "The walking dead" ολοκληρώνεται το 2022

Δημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2020, 15:44
Συντάκτης:

Μετά από δέκα χρόνια στην μικρή οθόνη, οι παραγωγοί του «The Walking Dead» αποφάσισαν να ανακοινώσουν τους τίτλους τέλους της τηλεοπτικής σειράς με το τέλος της 11ης σεζόν.

<a href="/nea/o-rik-gkraims-epistrefei-sto-walking-dead-universe/69382">O «Ρικ Γκράιμς» επιστρέφει στο The Walking Dead Universe</a>ΣΧΕΤΙΚΑO «Ρικ Γκράιμς» επιστρέφει στο The Walking Dead Universe

Η τελευταία σεζόν θα αποτελείται από 24 επεισόδια και θα ολοκληρωθεί το 2022. Σας έχουμε ενημερώσει σχετικά πριν έναν χρόνο περίπου.

Θυμίζουμε εδώ ότι το χιλιοταλαιπωρημένο τελευταίο επεισόδιο της 10ης σεζόν που δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί λόγω πανδημίας, έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις 4 Οκτωβρίου. Δείτε εδώ τα πρώτα λεπτά του.

Καταρχήν, μάλλον κρίμα, διότι είχα είχε στρώσει τις δύο τελευταίες σεζόν και είχε αποκτήσει πραγματικό ενδιαφέρον, πάντως μη νομίσετε ότι θα εκλείψει το franchise.

Και αυτό διότι εκτός από το υποδεέστερο «Fear the walking dead» που ετοιμάζεται για την 6η σεζόν του στις 11 Οκτωβρίου και το spin-off «The walking dead: The world beyond» που θα ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου, οι παραγωγοί έχουν σχέδια για μια νέα spin-off σειρά που ακολουθήσει το 2023 και η οποία θα επικεντρώνεται στους χαρακτήρες του Daryl (τον οποίο υποδύεται ο Norman Reedus) και της Carol (Melissa McBride). Στα σκαριά υπάρχει επίσης μια νέα σειρά σε μορφή ανθολογίας με τίτλο «Tales of the Walking Dead», αλλά και μια σειρά ταινιών με τον Rick Grimes (Andrew Lincoln).

Η τηλεοπτική σειρά του AMC είναι βασισμένη στο κόμικ του Robert Kirkman (το οποίο σταμάτησε πλέον να εκδίδεται) και έκανε το ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη το 2010. Οι πρώτοι κύκλοι του «The Walking Dead» σημείωσαν τεράστια επιτυχία και η σειρά έχει τιμηθεί με δύο Emmy για τα ειδικά εφέ, ενώ προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα.

Πρώτη δημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2020, 15:44
Ενημέρωση: 14 Σεπτεμβρίου 2020, 15:44
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos