Άλλες δύο σεζόν για το The Walking Dead και τέλος

Άλλες δύο σεζόν για το The Walking Dead και τέλος
Δημοσίευση: 20 Νοε. 2019, 21:20
Συντάκτης:

Μπορεί το «The Walking Dead» να έχει παρουσιάσει ξεκάθαρη πτώση στα ποσοστά θεαματικότητάς του, παραμένει ωστόσο μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές του AMC.

walking dead season 10 episode 16ΣΧΕΤΙΚΑ"Walking Dead" φινάλε 10ης σεζόν: Βιαστικό

Το Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο λοιπόν αποφάσισε να συνεχίσει την δραματική σειρά ζομποτρόμου για άλλες δύο σεζόν: αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί με τον 12ο κύκλο, τον Μάρτιο του 2022, καθώς θα έχει εξαντληθεί όλο το υλικό από το κόμικ του Robert Kirkman, το οποίο με τη σειρά του ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο.

Παρά την απόφαση για ολοκλήρωση της κεντρικής σειράς το 2022, οι παραγωγοί του AMC θα  συνεχίσουν να επενδύουν στα πολλά spin-off που έχουν προγραμματιστεί.

Ο επικεφαλής του «The Walking Dead», Scott Gimple, θα επικεντρωθεί στην spin-off σειρά «Fear the Walking Dead», η οποία διανύει την έκτη σεζόν της, ενώ άλλη μια spin-off σειρά στην οποία θα εστιάζει μια ομάδα εφήβων θα κάνει την πρεμιέρα της το 2020. Παράλληλα το AMC σκοπεύει να συνεχίσει με την ανάπτυξη μιας τριλογίας ταινιών με τον Rick Grimes που ενσάρκωσε ο Andrew Lincoln στους εννέα πρώτους κύκλους της κεντρικής σειράς.

Κάπως υπερβολικά όλα αυτά, πάντως η 10η σεζόν που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν είναι καθόλου κακή, μάλιστα η σειρά είχε αρχίσει να στρώνει από τα μισά του 9ου κύκλου και την εμφάνιση των Whisperers. Αλλά για όλα αυτά θα γράψουμε όταν ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση:: 20 Νοε. 2019, 21:20
Ενημέρωση: 20 Νοε. 2019, 21:22
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Διπλή Ζωή της Ασάκο

Η Διπλή Ζωή της Ασάκο

Θα το βρείτε: Cinobo

Σύνοψη: Η Ασάκο είναι μια νεαρή γυναίκα που γνωρίζει και ερωτεύεται τρελά τον μονίμως...
4 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870