Τα πρώτα λεπτά από το season finale του The Walking Dead είναι εδώ

Δημοσίευση: 2 Aug 2020, 14:48

Το "The Walking Dead" δείχνει να επανέρχεται στα παλαιότερα υψηλότερα στάνταρ του, καθώς και η 9η σεζόν, αλλά και πολύ περισσότερο η φετινή 10η, υπήρξαν σκοτεινές και συναρπαστικές. 

ΣΧΕΤΙΚΑΗ τελική σεζόν του "The Walking Dead" έχει σκληρό τρέιλερ

Όπως έγινε γνωστό από το Φεστιβάλ Comic-Con που έγινε online φέτος, η 10η σεζόν δεν θα ολοκληρωθεί με το 16ο επεισόδιο (το οποίο δεν προβληθηκε ποτέ λόγω της απότομης διακοπής των γυρισμάτων εξ'αιτίας της επέλασης της πανδημίας), αλλά θα έχει 6 ακόμα επεισόδια, που θα προβληθούν στις αρχές του 2021.

Επειδή τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι αρκετά, ο υπεύθυνος του σύμπαντος του TWD, Scott Gimple, ήρθε να ξεκαθαρίσει (κάπως) το τοπίο μιλώντας στο IGN: 

"Τα επεισόδια αυτά είναι πολύ cool και εστιασμένα. Είναι κάπως σαν μια θύελλα περιστάσεων, που τα έκαναν να θεωρούνται επεισόδια πριν την 11η σεζόν. Κάναμε δουλειά και υπήρξε αναδιοργάνωση της δουλειάς αυτής, αλλά φάνηκε σαν ένας όμορφος τρόπος να "τρέξουμε" με ορισμένες ιστορίες, να διατηρήσουμε τον τρόπο με τον οποία θέλαμε να πούμε μερικές άλλες ιστορίες και να ασχοληθούμε με τις συνέπειες της 10ης σεζόν. Τα επεισόδια είναι πιο πολύ συνδεδεμένα με τη 10η σεζόν και είναι σαν να αφήνουμε το γκάζι ανοιχτό για νέες ιστορίες στην 11η σεζόν. Αυτά τα έξι επεισόδια, τα αποκαλούμε επεισόδια "γέφυρες". Ενώνουν δύο σεζόν. Ολοκληρώνουν τη 10η σεζόν και προχωρούν για την 11η..."

Παράλληλα, ο Gimple ξεκαθάρισε πως το finale της 10ης σεζόν παραμένει το πολυαναμενόμενο 16o επεισόδιο και που τελικά ανακοινώθηκε ότι θα προβληθεί στις 4 Οκτωβρίου.

Δόθηκαν στην δημοσιότητα, τα πρώτα λεπτά του: 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 2 Aug 2020, 14:48
Ενημέρωση: 2 Aug 2020, 14:48
Συντάκτης: 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ