Το "Τhe walking dead" επιστρέφει με 6 νέα επεισόδια

Δημοσίευση: 20 Φεβ. 2021, 18:19

Mπορεί το τελευταίο επεισόδιο της εξαιρετικής 10ης σεζόν στο "The walking dead" να έμοιαζε κάπως βιαστικό και αποκομμένο από τα υπόλοιπα, καθώς έπεσε "θύμα" της πανδημίας και ετοιμάστηκε/προβλήθηκε αρκετούς μήνες μετά, αυτό όμως δεν αλλάζει τις εξαιρετικές εντυπώσεις που δημιούργησε στους φανς ο 10ος (αλλά και ο 9ος) κύκλος, μιας σειράς που πέρασε αρκετές διακυμάνσεις, αλλά συνεχίζει να διατηρεί εντυπωσιακό fan base. 

<a href="/nea/o-gioyan-makgkregkor-rosos-komis/69542">O Γιούαν ΜακΓκρέγκορ Ρώσος Κόμης</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Γιούαν ΜακΓκρέγκορ Ρώσος Κόμης

Όπως έχει ανακοινωθεί, το "The walking dead" θα ολοκληρωθεί με την 11η σεζόν (και έπειτα θα ακολουθήσουν spin-offs, αλλά και τριλογία κινηματογραφικών ταινιών), πριν όμως στριμάρει, θα προηγηθούν 6 επεισόδια όπου κάθε ένα αποτελεί μια ιστορία με επίκεντρο τη ζωή και το παρελθόν των πρωταγωνιστών και θα αποτελέσουν μια γέφυρα μεταξύ των δύο κύκλων.

Έξι νέες ιστορίες, ένα κοινό πεπρωμένο. Το "The Walking Dead" επιστρέφει με έξι νέα επεισόδια που θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Μαρτίου στις 22.40, αποκλειστικά στο FOX και θα συνεχίσουν κάθε Δευτέρα στις 22.40.

Στα νέα επεισόδια θα κάνουν την εμφάνιση τους καινούργια πρόσωπα, μεταξύ των οποίων είναι ο Robert Patrick (Terminator 2: Judgment Day, Scorpion) ως Mays, η Hilarie Burton Morgan (One Tree Hill, White Collar) ως Lucille και ο Okea Eme-Akwari (Greenland, Cobra Kai) ως Elijah.

Το FOX Greece δημοσίευσε βίντεο με ανάγνωση σεναρίου από τα νέα επεισόδια "Find me" και "Diverged" με τους Norman Reedus, Melissa McBride, Lynn Collins, Khary Payton και Cooper Andrews, καθώς και το teaser trailer των νέων επεισοδίων.

Το τέλος του πολέμου με τους Whisperers και η πτώση της Alpha (Samantha Morton) βρίσκει την ομάδα ενωμένη, αλλά εξουθενωμένη. Το Kingdom είχε πέσει, το Hilltop σχεδόν καταστράφηκε και η Alexandria εγκαταλείφθηκε για να προετοιμαστεί για την τελική μάχη. Η ομάδα παγιδεύτηκε και χωρίστηκε. Ωστόσο, όταν ήρθε αντιμέτωπη με σχεδόν βέβαιο θάνατο, βρήκε τη δύναμη να ανασυγκροτηθεί, να πολεμήσει και να βγει νικήτρια ενάντια σε κάθε απειλή που βρέθηκε στο δρόμο της.

Στα έξι νέα επεισόδια του 10ου κύκλου, οι επιζώντες προσπαθούν να βρουν εκ νέου τον εαυτό τους μετά την καταστροφή που άφησαν πίσω τους οι Whisperers. Τα τραύματα από τα χρόνια της συνεχούς μάχης για επιβίωση τους βαραίνουν, εκθέτοντας τις πιο ευάλωτες πλευρές τους. Καθώς οι ίδιοι αρχίζουν να αμφισβητούν την κατάσταση της ανθρωπότητας, της συλλογικής κοινότητας που δημιούργησαν αλλά και την καθαρότητα του μυαλού τους, θα βρουν την εσωτερική δύναμη που χρειάζεται για να διατηρήσουν την πίστη τους στη ζωή, τη φιλία και την ομάδα τους;

Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos