Το θρυλικό Das Boot γίνεται τηλεοπτική σειρά

Δημοσίευση: 17 Μαΐου 2019, 14:49
Συντάκτης:

Ο Γερμανός σκηνοθέτης Wolfgang Petersen πριν μεταπηδήσει στον αμερικανικό κινηματογράφο όπου έγινε γνωστός με ταινίες όπως το «The Perfect Storm». «Troy» και «Poseidon», σκηνοθέτησε την θρυλική γερμανική ταινία «Das Boot», ένα αξέχαστο θρίλερ του 1981 τοποθετημένο στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Lothar-Günther του 1973. Το Hulu αναλαμβάνει τώρα να δημιουργήσει την τηλεοπτική μεταφορά του ίδιου υλικού.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη πρόκειται για «μία ιστορία επιλογών και επιβίωσης που εξερευνά το συναισθηματικό βασανιστήριο του πολέμου και την σκληρή  πραγματικότητα του να ζεις σε ένα κόσμο που έχει χάσει κάθε ευαισθησία. Κατά την διάρκεια του φθινοπώρου του 1942 στην κατεχόμενη Γαλλία, το U-612 είναι έτοιμο για την συνηθισμένη του αποστολή με το πλήρωμά του, όπως τον νέο επικεφαλής Klaus Hoffmann. Οι σαράντα νέοι άνδρες στην πρώτη τους αποστολή θα βρεθούν αντιμέτωποι με το κλειστοφοβικό υποθαλάσσιο περιβάλλον. Θα δουν τους εαυτούς τους να φθάνουν στα άκρα δοκιμάζοντας τις αντοχές τους και την πίστη τους. Παράλληλα, στο λιμάνι La Rochelle, η Simone Strasser βγαίνει εκτός ελέγχου όταν κατακλύζεται από μια επικίνδυνη και απαγορευμένη αγάπη που θα την φέρει ανάμεσα στην πίστη της για την Γερμανία και την Αντίσταση κάνοντάς την να αμφισβητήσει τα πάντα. Μήπως αυτά που πιστεύει ως αλήθεια είναι τελικά ένα ψέμα?».

Την σειρά του Hulu υπογράφει σεναριακά ο Tony Saint («The Interceptor») και ο Johannes W. Betz («Der Tunnel»), την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Andreas Prochaska («The Dark Valley») με πρωταγωνιστές τους Lizzy Caplan («Masters of Sex»), Vicky Krieps («Phantom Thread»), Vincent Kartheiser («Mad Men») και Tom Wlaschiha (ο Jaqen H’ghar από το «Game of Thrones»). Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στο Hulu από τις 17 Ιουνίου 2019 και από το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε φαίνεται ότι είναι μια μεγάλη παραγωγή με στόχο να δείξει με ειλικρίνεια όλες τις πτυχές του πολέμου.

 

 

Δημοσίευση: 17 Μαΐου 2019, 14:49
Συντάκτης:
ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτο Φεστιβάλ Κιμώλου. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 25 Ιουνίου ως την...
2 ώρες

Η Γκρέτα Γκέργουιγκ σκηνοθετεί Μέριλ Στριπ, Σίρσα Ρόναν και Τιμοτέ Σαλαμέ

Οι «Μικρές Κυρίες» της Λουίζα Μέι Αλκοτ αφορούν στην ιστορία της ενηλικίωσης τεσσάρων αδελφών...
22 ώρες

"Glow" season 3: Τρέιλερ σκέτη ακολασία!

Η σειρά του Netflix “GLOW” a.k.a. “Gorgeous Ladies of Wrestling” έκανε την εμφάνισή της...
22 ώρες