Σειρά του Netflix βοηθά να εντοπιστεί δολοφόνος μετά από 48 χρόνια

Δημοσίευση: 30 Μαρτίου 2021, 20:10
Συντάκτης:

Σημαντικές εξελίξεις έφερε σε μια υπόθεση δολοφονίας ένα επεισόδιο της σειράς 'Unsolved Mysteries' του Netflix.

<a href="/home-cinema-streaming/scoop/69787">Scoop</a>ΣΧΕΤΙΚΑScoop

Το 3o επεισόδιο της 2ης σεζόν που προβλήθηκε στην πλατφόρμα τον περασμένο Οκτώβριο με τίτλο «Death Row Fugitive» αφορούσε την δολοφονία της 14χρονης Μέρι Έλεν Ντίνερ από τον Λέστερ Γιούμπανκς το 1965 στο Οχάιο. Ο Γιούμπανκς τότε είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για τον φόνο, ωστόσο εκμεταλλευόμενος μια τιμητική άδεια από τις φυλακές το 1973 κατάφερε να αποδράσει. Από τότε κανείς δεν ήξερε που βρίσκεται ο δολοφόνος της Ντίνερ.

Η άποψη του MOVE IT για την δεύτερη σεζόν

Ωστόσο, ύστερα από την προσοχή που έφερε στην υπόθεση το ντοκιμαντέρ του Netflix η υπόθεση άνοιξε ξανά με την αστυνομία να λαμβάνει εκατοντάδες μηνύματα σχετικά με τον κατάδικο. Σήμερα, η αστυνομία του Λος Άντζελες δηλώνει δημοσίως πως έχει βάσιμες πληροφορίες ότι ο Λέστερ ζει με διαφορετικό όνομα, μια πολύ ήσυχη ζωή.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που έχει στην κατοχή της η αστυνομία, ο Λέστερ φαίνεται να ζει στην περιοχή διατηρώντας πλούσιο κοινωνικό κύκλο, ενώ, σύμφωνα με το NBC, στο πρόσφατο παρελθόν έχει εργαστεί σε βιοτεχνία που κατασκευάζει στρώματα νερού, αλλά και ως επιστάτης σε νοσοκομείο.

H γνώμη του ΜOVE IT για την πρώτη σεζόν

Η επίσημη τοποθέτηση της αστυνομίας είναι ότι ο Λέστερ κατάφερε για τουλάχιστον 25 χρόνια να ζήσει σε διάφορα σημεία του Λος Άντζελες, πάντα με διαφορετικό όνομα και αλλάζοντας δουλειές με τη βοήθεια «συγκεκριμένων ανθρώπων». Το επόμενο βήμα φαίνεται απλό: «Θα πρέπει να μιλήσουμε με τους ανθρώπους που τον βοηθούν ώστε να κρύβεται. Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι τα αποτυπώματα του είναι εδώ, στο Λος Άντζελες», αναφέρει αστυνομικός.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
16 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos