Οι δημιουργοί του Game Of Thrones ετοίμασαν την πρώτη τους σειρά για το Netflix

Δημοσίευση: 1 Σεπτεμβρίου 2020, 18:44
Συντάκτης:

Οι δημιουργοί του «Game of Thrones» David Benioff και D. B. Weiss ξεκινούν την πολυετή συνεργασία που υπέγραψαν με το Netflix και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

<a href="/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Θα τρέξουν σαν showrunners και θα υπογράψουν την σεναριακή προσαρμογή στο διάσημο κινέζικο λογοτέχνημα - τριλογία "The three body problem" του Λιού Σιξίν, με τον σκηνοθέτη Ρίαν Τζόνσον (Κnives Out, Last Jedi, Looper) και τον παραγωγό Αλεξάντερ Γου (The terror) ενσωματωμένους στο team ως παραγωγούς, με τον πρώτο να μην αποκλείεται να σκηνοθετήσει και κάποια επεισόδια ή έστω τον πιλότο. 

Το «Three-Body Problem» αφηγείται την ιστορία της πρώτης επαφής της ανθρωπότητας με έναν εξωγήινο πολιτισμό και το πρώτο βιβλίο εκδόθηκε το 2008 και ακολούθησαν τα υπόλοιπα δύο και τρία χρόνια αργότερα. 

«Η τριλογία του Λιού Σιξίν είναι το πιο φιλόδοξο sci-fi λογοτεχνικό βιβλίο που έχουμε διαβάσει ποτέ. Ταξιδεύει τους αναγνώστες από τα 60s μέχρι το τέλος του χρόνου και την ζωή εκεί έξω, με συναρπαστικό τρόπο και εμπλέκει πολύπλοκους χαρακτήρες με υπαρξιακά στοιχήματα και βαθιά ανθρώπινες αλληγορίες. Ανυπομονούμε να ασχοληθούμε μαζί του και να το μεταφέρουμε στο Netflix», ήταν το σχόλιο του διάσημου διδύμου.

Update: Τα επεισόδια θα σκηνοθετήσει ο Nτέρεκ Τσανγκ (Better Days) και στο καστ ξεχωρίζουν οι Έιζα Γκονζάλες (Baby Driver, Ι care a lot), Μπένεντικτ Γουόνγκ (Doctor Strange, Annihilation), Tζόβαν Αντέπο (Watchmen, The stand), Άλεξ Σαρπ (The Trial of the Chicago 7). Στην παραγωγή μεταξύ άλλων θα έχουν λόγο ο Ρίαν Τζόνσον, ο Μπραντ Πιτ με την εταιρία παραγωγής του Plan B Entertainment και η Ρόσαμουντ Πάικ με την δική της εταιρεία, Primitive Streak.

Aυτό είναι το επίσημο πρώτο τίζερ τρέιλερ που δίνει στίγμα και ατμόσφαιρα, αλλά δεν διαφωτίζει σχεδόν σε τίποτα όσον αφορά στα τεκεταινόμενα. Αναμένεται 21 Μαρτίου 2024 στην πλατφόρμα του Netflix. 

Aυτό είναι το full trailer που δείχνει συναρπαστικό. Ψηθήκαμε: 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos