Στο Netflix οι δημιουργοί του Game Of Thrones!

Δημοσίευση: 8 Aug 2019, 14:13
Συντάκτης:

Οι δημιουργοί του «Game of Thrones» David Benioff και D. B. Weiss μπορεί να κατακρίθηκαν όσο λίγοι δημιουργοί σειρών λόγω της όγδοης σεζόν, ωστόσο και στα Emmy η σειρά κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ υποψηφιοτήτων,  αλλά και η καριέρα τους προβλέπεται πολλά υποσχόμενη. Πέρα από το franchise του Star Wars στο οποίο θα εμπλακούν και μετά την συνεργασία τους με το HBO έκλεισε deal με το Netflix.

<a href="/nea/ivo-anakoinose-nea-seira-apo-ton-kosmo-toy-game-thrones/68074">Το ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones

Το συμβόλαιο που υπέγραψαν δεν ξέρουμε ακριβώς τι ποσό έχει αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι θα είναι ιλιγγιώδες σαν τα μεγάλα deals που έκλεισαν άλλοι πασίγνωστοι δημιουργοί σειρών όπως η Shonda Rhimes και ο Ryan Murphy που έπειτα από επιτυχημένες συνεργασίες θα δούμε τις νέες δουλειές τους στο Netflix.

Το σεναριογραφικό δίδυμο ήδη από όταν ετοίμαζε την τελευταία σεζόν είχε αρχίσει να κάνει συζητήσεις με το Netflix, το HBO/Warner Media, την Disney, το Comcast, την Amazon και την Apple και λογικό έπειτα από μια τεράστια επιτυχία να τους θέλουν όλοι και να τους προσφέρουν γη και ύδωρ για μια νέα σειρά. Το τελευταίο μήνα είχε ακουστεί ότι έκλιναν προς Netflix, Amazon και Disney έπειτα από μια δεκαετία αποκλειστικής συνεργασίας με το HBO.

Το Deadline αποκάλυψε την συνεργασία με τον Ted Sarandos να επιβεβαιώνει την πληροφορία αναφέροντας «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε στο Netflix τους σπουδαίες σεναριογράφους David Benioff και D. B. Weiss. Είναι μια δημιουργική δύναμη και έχουν ικανοποιήσει το κοινό παγκοσμίως με τα επικά τους σενάρια. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τι θα φέρει η φαντασία τους στα μέλη μας». Από την δική τους πλευρά οι δύο δημιουργοί τοποθετήθηκαν λέγοντας «Είχαμε μια ωραία διαδρομή με το HBO για παραπάνω από μια δεκαετία και είμαστε ευγνώμονες προς όλους που μας έκαναν πάντα να νιώθουμε σαν το σπίτι μας. Τους προηγούμενους μήνες ξοδέψαμε πολλές ώρες για να μιλήσουμε με τους Cindy Holland και Peter Friedlander όπως και με τον Ted Sarandos και τον Scott Stuber. Θυμόμαστε τις ίδιες σκηνές από τις ίδιες ταινίες των 80s.  Αγαπάμε τα ίδια βιβλία. Το Netflix έχει φτιάξει κάτι εκπληκτικό και άνευ προηγουμένου και νιώθουμε μεγάλη τιμή που μας κάλεσαν να γίνουμε μέρος τους». Οι προσδοκίες σίγουρα θα είναι υπερβολικά πολλές όπως και οι υποχρεώσεις καθώς ετοιμάζουν την δική τους τριλογία για το Star Wars, δουλεύουν για την Universal ένα πρότζεκτ για τον Kurt Cobain και ίσως να μεταφέρουν στο Fox/Disney το «Dirty White Boys», μια ιστορία σε μια φυλακή. Το κατά πόσο θα επιβεβαιωθούν οι προσδοκίες και ο πήχης που έχουν θέσει με την δουλειά τους μένει να το δούμε, όπως και το τι ακριβώς θα κάνουν στο Netflix.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
23951
Feelgood
13609
Film Group
11150
Spentzos
4790
ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (DADDIO), από την Spentzos ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (DADDIO), από την Spentzos