Ο Τζον Στιούαρτ επιστρέφει στην τηλεόραση

Ο Τζον Στιούαρτ επιστρέφει στην τηλεόραση
Δημοσίευση: 28 Οκτ. 2020, 15:01
Συντάκτης:

Έκανε το κινηματογραφικό του διάλειμμα, πειραματίστηκε, δεν τα πήγε άσχημα, αλλά όπως φάνηκε δεν τον γεμίζει: η καθημερινή τηλεοπτική παρουσία του έλειψε.

servant season 2 apple tv+ΣΧΕΤΙΚΑΤο εφιαλτικό Servant του Νάιτ Σιαμαλάν επιστρέφει

Πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του από το «The daily show» (που υπηρέτησε για μια 15ετία), ο Τζον Στιούαρτ υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την AppleTV και επιστρέφει με μια εκπομπή ανάλογης θεματικής που θα σχολιάζει την καθημερινή επικαιρότητα και κυρίως τις πολιτικές εξελίξεις.

Τίτλος και συχνότητα προβολής δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη, αλλά το γεγονός πως ο ίδιος εκτός από παρουσιαστής θα είναι και παραγωγός, εξασφαλίζει το γεγονός ότι θα διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο του υλικού του, άρα η καυστική οξυδέρκειά του και οι ασυμβίβαστες απόψεις του άποψη που τόσο αγαπήσαμε, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Και αυτό μας αρκεί.

Εκτός από τις σποραδικές εμφανίσεις του σαν guest στην εκπομπή του Στίβεν Κολμπέρ, ο Στιούαρτ πιστώθηκε κινηματογραφικά σκηνοθετικά και σαν σεναριογράφος το Rosewater του 2014 με τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ και το πρόσφατο Irresistible με Στιβ Καρέλ.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Δημοσίευση: 28 Οκτ. 2020, 15:01
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870