O Σωτήρης Τσαφούλιας ετοιμάζει το "Έτερος Εγώ: Νέμεσις"

Δημοσίευση: 28 Ιαν. 2022, 19:31
Συντάκτης:

Το είχε ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό ο Σωτήρης Τσαφούλιας: η τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας του «Έτερος Εγώ» θα ήταν τριλογία.

<a href="/nea/truelove-fonos-i-praxi-agapis/69623">"Truelove": Φόνος ή πράξη αγάπης;</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Truelove": Φόνος ή πράξη αγάπης;

Μπορεί η πανδημία να καθυστέρησε σε έναν βαθμό την παραγωγή και τα γυρίσματα, η ουσία όμως είναι ότι τα «Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές» & «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις» θα έχουν και συνέχεια.

Η άποψη του MOVE IT για το "Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές".

Το τρίτο μέρος έχει τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» και στα μέσα Μαρτίου αναμένεται να ξεκινήσει ο νέος κύκλος γυρισμάτων του, όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό θα βγει το 2023 από το Cosmote TV: «Στις 14 Μαρτίου ξεκινάμε νέο κύκλο γυρισμάτων για το «Έτερος Εγώ: Νέμεσις». Είμαστε σε μια χώρα που έχει ταυτίσει το εμπορικό με το μη ποιοτικό. Όταν παραδέχεσαι ότι το εμπορικό δεν είναι ποιοτικό είναι σαν να ομολογείς ότι η πλειονότητα των ανθρώπων που πάνε και βλέπουν ένα έργο, δεν έχουν ποιότητα».

Η γνώμη του MOVE IT για το "Έτερος Εγώ: Κάθαρσις".

Η νέα σεζόν αναμένεται να έχει την μορφή θείας δίκης και όχι εκδίκησης ενώ θα δούμε και guest εμφανίσεις, με αυτή της Μαίρης Χρονοπούλου να έχει γίνει προς το παρόν γνωστή.

Update: Όπως ακριβώς το γράψαμε. τυπικότατοι ο Σωτήρης Τσαφούλιας και η ομάδα του, ξεκίνησαν γυρίσματα για το "Έτερος Εγώ: Νέμεσις", ακριβώς στα μέσα Μαρτίου. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos