Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά

Δημοσίευση: 8 Μαρτίου 2023, 16:24
Συντάκτης:

Ένα ένα πέφτουν τα άπαρτα κινηματογραφικά κάστρα. 

<a href="/nea/baby-reindeer-afoplistika-amfisimo-anatrihiastika-realistiko/69792">"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό

Μετά τον Ρίτσαρντ Γκιρ αλλά και τον Τζεφ Μπρίτζες, όπως επίσης και τον Χάρισον Φορντ, ήρθε η ώρα και για άλλον έναν διάσημο σταρ, εκ των σπουδαιότερων ηθοποιών στην ιστορία του σινεμά, να δοκιμάσει για πρώτη φορά σε πρωταγωνιστικό τηλεοπτικό ρόλο, στις παρυφές της 9ης δεκαετίας της ζωής του.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα πρωταγωνιστήσει στα 79 του χρόνια (και θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού) στη μίνι-σειρά του Netflix, με τίτλο "Zero Day". Mαζί του σαν showrunner και σκηνοθέτρια των 6 επεισοδίων, η Λέσλι Λίνκα Γκλάτερ των Homeland, Leftovers και Morning Show, μαζί με τον Έρικ Νιούμαν του Narcos. Στο σενάριο θα συνδράμει και ο βραβευμένος με Πούλιτζερ, Μάικλ Σμιντ.

Η σύνοψη του σίριαλ είναι κάπως αόριστη: «Πώς βρίσκουμε την αλήθεια σε έναν κόσμο σε κρίση, έναν κόσμο που κυβερνιέται από δυνάμεις έξω από τον έλεγχό μας; Και πώς σε μια εποχή που είναι γεμάτη από θεωρίες συνωμοσίας μπορούμε να ξέρουμε τι προέρχεται από εμάς και τι από την φαντασία μας;»

A-list ομάδα λοιπόν, αναμένουμε και το υπόλοιπο καστ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos