Ο Κέβιν Σπέισι ζητά από το δικαστήριο να απορρίψει την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης

Δημοσίευση: 11 Απριλίου 2022, 12:48
Συντάκτης:

Τέσσερα χρόνια μετά την αρχική καταγγελία του Άντονι Ραπ για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, ο Κέβιν Σπέισι περνά στην αντεπίθεση και ζητά επίσημα από το δικαστήριο να απορρίψει την υπόθεση ως «απολύτως ψευδή».

<a href="/nea/o-kevin-speisi-krithike-athoos-gia-oles-tis-katigories/68523">Ο Κέβιν Σπέισι κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Κέβιν Σπέισι κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες

Ο 61χρονος ηθοποιός έχει «αρνηθεί κατηγορηματικά» τις κατηγορίες και είπε ότι «δεν έτρεφε κανένα σεξουαλικό ενδιαφέρον ή επιθυμία στον κ. Rapp τότε ή έκτοτε».

Θυμίζουμε ότι η πλευρά του Άντονι Ραο ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα μιας «ανεπιθύμητης σεξουαλικής προέλασης» από τον Σπέισι σε ένα πάρτι σε ηλικία μόλις 14 ετών.

Ο Σπέισι ισχυρίζεται ότι καμία αλληλεπίδραση που είχε με τον Ραπ δεν ήταν ποτέ «με σκοπό να τον υποτιμήσει ή να τον κακομεταχειριστεί».

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τον ισχυρισμό του ενάγοντα Άντονι Ραπ ότι του επιτέθηκα σεξουαλικά ή του έκανα με άλλο τρόπο «σεξουαλική προαγωγή. Γνώρισα τον κ. Rapp πριν από αρκετές δεκαετίες. Δεν είχα ποτέ σεξουαλική επαφή με τον κύριο Rapp. Ούτε είχα σωματική επαφή με τον κ. Ραπ ή οποιαδήποτε άλλη αλληλεπίδραση μαζί του που είχε σκοπό τη σεξουαλική ικανοποίηση είτε εμένα είτε εκείνου, ή την κακομεταχείρισή του. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση από τον κ. Ραπ ή οποιονδήποτε άλλον είναι απολύτως ψευδής».

Οι δικηγόροι του Σπέισι αρνούνται ότι το περιστατικό συνέβη ποτέ και ισχυρίζονται ότι οι κατηγορίες δεν χαρακτηρίζονται ως σεξουαλική κακοποίηση. Ισχυρίζονται ότι η κατάθεση του Ραπ έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι δεν υπήρξε άγγιγμα που να συνιστά εγκληματική συμπεριφορά και δεν υπήρχαν άλλα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι οποιαδήποτε επαφή ήταν με σκοπό την υποβάθμιση, τη σεξουαλική ικανοποίηση ή την κακοποίηση.

Όταν η καταγγελία έγινε το 2017, ο Σπέισι ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν το περιστατικό, αλλά ζήτησε συγγνώμη. Μόλις δημοσιοποιήθηκαν οι ισχυρισμοί, ο Σπέισι απολύθηκε από το House of Cards και αποκόπηκε από το All the Money in the World του Ridley Scott. Δεν έχει εργαστεί ξανά στο Χόλιγουντ από τότε και μόλις πριν λίγους μήνες, πραγματοποίησε δύο απόπειρες συμμετοχής σε ταινίες, το «The man who drew God» και το «Peter five eight»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos