Η επιστροφή του Κέβιν Σπέισι στον κινηματογράφο

Δημοσίευση: 24 Μαΐου 2021, 13:40
Συντάκτης:

Tρία χρόνια μετά την απομάκρυνσή του στην τελευταία σεζόν του «House of cards» και την αντικατάστασή του στο «All the money in the world» του Ρίντλεϊ Σκοτ, ο Κέβιν Σπέισι όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη.

Μια τριετία με πολλαπλές κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση, οι οποίες προς το παρόν έχουν απορριφθεί, αποσυρθεί ή παραγραφεί από τα αμερικανικά ομοσπονδιακά δικαστήρια, ενώ εκκρεμούν κάποιες ακόμη. Κατηγορίες οι οποίες σε πάρα πολύ κόσμο έχουν απομυθποιήσει την εικόνα ενός (αναμφίβολα) σπουδαίου ηθοποιού.

Ο 61χρονος Σπέισι θα επιχειρήσει για πρώτη φορά να εξέλθει από την ανυποληψία, καθώς συμφώνησε να συμμετάσχει σε έναν δευτερεύοντα ρόλο στο «L’uomo che disegno Dio (Τhe man who drew God)», την δεύτερη ταινία που θα σκηνοθετήσει (και θα πρωταγωνιστήσει) ο Φράνκο Νέρο, διάσημος Ιταλός σταρ σε σπαγγέτι γουέστερν, αλλά και με συμμετοχές πρόσφατα σε φιλμ όπως τα Django Unchained, John Wick 2, The lost city of Z.

Η ταινία παρακολουθεί την άνοδο και την πτώση ενός τυφλού καλλιτέχνη που έχει το χάρισμα να δημιουργεί ρεαλιστικά πορτρέτα, μόνο με το άκουσμα της ανθρώπινης φωνής, ενω κατηγορείται για παιδεραστία. Ο Σπέισι θα υποδυθεί έναν ντετέκτιβ που εξερευνά την υπόθεση!

Κάποιος μας τρολάρει, δεν εξηγείται διαφορετικά.

Στο φιλμ θα συμπρωταγωνιστεί η (σύζυγος του Νέρο) Βανέσα Ρεντγκρέιβ, με τον Ιταλό σταρ να δηλώνει για τον Σπέισι: «Χαίρομαι που ο Κέβιν συμφώνησε να συμμετάσχει στην ταινία μου, τον θεωρώ σπουδαίο ηθοποιό και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα».

Αν ήταν σοφή επιλογή η επιλογή του Σπέισι ή όχι, θα φανεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos