Νοέμβριος 2021: Τι να δείτε στο Netflix

Δημοσίευση: 26 Οκτ. 2021, 16:08

Είναι η εποχή που το Netflix αρχίζει να εμπλουτίζει ολοένα και περισσότερι το πρόγραμμά του, με σειρές και ταινίες που αναμένονται για πολλούς και διάφορους λόγους και κάποια από τα φιλμ με πιθανές οσκαρικές βλέψεις.

<a href="/nea/fallout-season-1-oi-fan-tha-apotheosoyn/69796">"Fallout" season 1: Οι φαν θα το αποθεώσουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Fallout" season 1: Οι φαν θα το αποθεώσουν

Από τις ταινίες ξεχωρίζουν: το βέβαια μεγάλο εμπορικό hit δημοφιλίας «Red Notice», με Ντουέιν Τζόνσον, Ράιαν Ρέινολντς, Γκαλ Γκαντότ, το σκηνοθετικό ντεμπούτο για την Ρεμπέκα Χολ («Passing») και την Χάλε Μπέρι («Bruised»), το all black star power cast γουέστερν «The harder they fall», αλλά και το μιούζικαλ του Λιν Μανουέλ Μιράντα «Tick, tick... boom!"» με τον Άντριου Γκάρφιλντ.

Επίσης την πολυδιαφημισμένη πρώτη σεζόν του «Cowboy bebop», την 2η σεζόν του «Tiger King», αλλά και την 3η σεζόν από το «Narcos: Mexico». Από το πλούσιο ποσοτικά πρόγραμμα του Netflix, ξεχωρίσαμε κάποιες επιλογές για το Νοέμβριο:

Ταινίες

3/11/2021

The Harder They Fall     

Θέλοντας να πάρει εκδίκηση, ο Νατ Λαβ καβαλά το άλογό του για να βγάλει απ' τη μέση, μαζί με τη συμμορία του, τον αρχιμαφιόζο Ρούφους Μπακ που μόλις αποφυλακίστηκε.

10/11/2021        

Passing

Στη Νέα Υόρκη του 1920, η πραγματικότητα μιας μαύρης γυναίκας αλλάζει, όταν συναντιέται με μια παιδική της φίλη που παριστάνει τη λευκή.

11/11/2021

7 Prisoners

Ένας φτωχός έφηβος που προσπαθεί να ξεφύγει από έναν σωματέμπορα αναγκάζεται να σταθμίσει την ηθική του σε σχέση με την πάλη που δίνει να επιβιώσει.       

12/11/2021

Red Notice                         

Ένας αναλυτής του FBI καταδιώκει τον πιο περιζήτητο ληστή έργων τέχνης αλλά γίνεται άθελά του συνεργός του στο κυνήγι ενός άπιαστου απατεώνα που έχει πάντα το προβάδισμα.

19/11/2021

tick, tick...BOOM!           

Λίγο προτού κλείσει τα 30, ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός θεατρικός συνθέτης βιώνει τον έρωτα, τη φιλία και την πίεση να δημιουργήσει κάτι μεγάλο πριν να είναι αργά.

24/11/2021

Bruised

Μια ξεπεσμένη αθλήτρια MMA αρπάζει μια τελευταία ευκαιρία για εξιλέωση στο κλουβί, όταν ο γιος που είχε αφήσει έρχεται στη ζωή της. Παίζει και σκηνοθετεί η Χάλι Μπέρι.

Σειρές

5/11/2021

Narcos: Mexico: Season 3

Η νέα γενιά των αρχηγών καρτέλ διεκδικεί την εξουσία, οι δημοσιογράφοι αναζητούν την αλήθεια ενώ οι κυβερνητικοί πράκτορες ακροβατούν μεταξύ δικαιοσύνης και διαφθοράς.    

19/11/2021

Cowboy Bebop

Μια ετερόκλητη ομάδα κυνηγών επικηρυγμένων καταδιώκει επικίνδυνους εγκληματίες του γαλαξία. Θα σώσουν τον κόσμο, αλλά... για το σωστό ποσό. Μια σειρά ζωντανής δράσης.

Ντοκιμαντέρ

4/11/2021

Catching Killers

Οι ερευνητές υποθέσεων διαβόητων κατά συρροή δολοφόνων αποκαλύπτουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες των υπεράνθρωπων προσπαθειών τους σε αυτήν τη σειρά αληθινών εγκλημάτων.

17/11/2021

Tiger King 2

Οι ανατροπές συνεχίζονται. Το "Tiger King" επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν που εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στα μυστήρια και τις περσόνες που μαγνήτισαν το κοινό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos