Το "Tiger King" έγινε η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix

Δημοσίευση: 11 Απριλίου 2020, 16:35
Συντάκτης:

Αν δεν έχετε ήδη δει το "Tiger King" θα το κάνετε. Ολοι μιλάνε γι' αυτό.

<a href="/multimedia-trailer/hit-man-o-ritsarnt-linkleiter-se-kati-hortastiko/69806">"Hit man": Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ σε κάτι "χορταστικό"</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Hit man": Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ σε κάτι "χορταστικό"

Η εταιρεία μετρήσεων Nielsen, ανακοίνωσε ότι το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix παρακολούθησαν 34.300.000 τηλεθεατές στην Αμερική τις πρώτες δέκα ημέρες που κυκλοφόρησε (20-29 Mαρτίου) στην πλατφόρμα και κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του «Stranger Things 2» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017 με 31.200.000.

Το πιθανό τελικό νούμερο, μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς ότι είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς η Nielsen δεν μετράει χρήστες εκτός ΗΠΑ, ούτε όσους είδαν την ταινία σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή πλην τηλεόρασης.

Το "Tiger King" είναι μια σειρά ή αν θέλετε ντοκιμαντέρ του Netflix, παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στη μεγάλη μπίζνα της εκτροφής και πώλησης άγριων ζώων (κυρίως τίγρεις), παράλληλα με τον πόλεμο ανάμεσα σε ιδιωτικούς ζωολογικούς κήπους. Μια επιτυχία-φαινόμενο, προκαλεί αρχικά το γέλιο, μετά την οργή και την αδιαφορία και στο τέλος αξίζει να το θυμάσαι μόνο για την κακοποίηση των άγριων ζώων, η οποία περνά δυστυχώς σε δεύτερο επίπεδo.

H γνώμη του MOVE IT για το "Tiger King".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos