Ιούνιος 2021: Τι να δείτε στο Netflix

Δημοσίευση: 26 Μαΐου 2021, 12:31
Συντάκτης:

Το Netflix ανακοίνωσε το πρόγραμμα που θα στριμάρει τον Iούνιο, το οποίο δεν διαθέτει τους «κράχτες» του Μαϊου, τόσο σε ταινίες όσο και σε σειρές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επιλογές που να διεκδικούν με αξιώσεις το binge-watching σας.

<a href="/nea/am-i-being-unreasonable-odyniro-kai-geloio-tis-anthropinis-yparxis/69760">"Am I Being Unreasonable?": Το οδυνηρό και το γελοίο της ανθρώπινης ύπαρξης</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Am I Being Unreasonable?": Το οδυνηρό και το γελοίο της ανθρώπινης ύπαρξης

Σε επίπεδο ταινιών ξεχωρίζουν το post-apocalyptic «Αwake» του Μαρκ Ράσο (Kodachrome) με τις Τζίνα Ροντρίγκεζ, Τζένιφερ Τζέισον Λι και το «Fatherhood» του Πολ Ουάιζ, με τον Κέβιν Χαρτ.

Όσον αφορά στον κατάλογο των τηλεοπτικών σειρών, πιο glamorous επιλογή αποτελεί η δεύτερη σεζόν του «Lupin», εμείς θα τσεκάρουμε οπωσδήποτε την 2η σεζόν του post apocalyptic horror zombie «Black Summer», ενώ πρεμιέρα πραγματοποιεί το «Sweet Tooth», σε παραγωγή Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ.  Οι επιλογές μας αναλυτικά:

ΤΑΝΙΕΣ

Dancing Queens (3/6)

Μια νεαρή (Μόλι Νάτλεϊ) από μια μικρή πόλη έχει μεγάλες φιλοδοξίες ως χορεύτρια και μεταμφιέζεται σε άνδρα για να εμφανιστεί σε ένα ντραγκ κλαμπ που περνάει ζόρια.

Awake (9/6/)

Όταν ένα παγκόσμιο φαινόμενο καταστρέφει τη δυνατότητα των ανθρώπων να κοιμούνται, μια προβληματική πρώην φανταρίνα παλεύει για να σώσει την οικογένειά της από το χάος.

Skater Girl (11/6)

Όταν μια έφηβη στην Ινδία ανακαλύπτει το πάθος της για το σκέιτμπορντ, ο δρόμος μπροστά της είναι δύσκολος καθώς ακολουθεί το όνειρό της να συμμετάσχει σε αγώνες.

Fatherhood (18/6)

Μετά τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας του, ένας νέος πατέρας (Κέβιν Χαρτ) αναλαμβάνει το πιο δύσκολο έργο: την πατρότητα. Αληθινή ιστορία για την απώλεια και την αγάπη.

Prime Time (30/6)

Πρωτοχρονιά του 1999: σε ένα τηλεοπτικό στούντιο κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής, ένας ένοπλος παίρνει όμηρο την παρουσιάστρια και απαιτεί να στείλει ζωντανά ένα μήνυμα.

ΣΕΙΡΕΣ

Sweet Tooth s1 (4/6)

Σε μια ριψοκίνδυνη περιπέτεια σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, ένα αξιαγάπητο αγόρι που είναι μισό άνθρωπος και μισό ελάφι θέλει να κάνει καινούργια αρχή.

Lupin: Part 2 (11/6)

Κυνηγημένος από τον Ουμπέρ, ο Ασάν παλεύει να βρει τον Ραούλ, ενώ αποκτά έναν απρόσμενο σύμμαχο, καθώς καταστρώνει ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον Ουμπέρ.

Black Summer s2 (17/6)               

Ο χειμώνας έρχεται με νέες προκλήσεις κατά την Αποκάλυψη των ζόμπι, καθώς πανικόβλητοι πτωματοφάγοι και βίαιες πολιτοφυλακές πολεμούν τους νεκρούς και τους απελπισμένους.

Katla s1 (17/6)

Στην Ισλανδία, μετά από έναν χρόνο συνεχόμενων εκρήξεων του ηφαιστείου Κάτλα σε παγετώνα, η Γκρίμα ψάχνει ακόμα την εξαφανισμένη αδελφή της που χάθηκε την πρώτη ημέρα της έκρηξης. Καθώς οι ελπίδες της να βρει το πτώμα σβήνουν, οι κάτοικοι της γύρω περιοχής αρχίζουν να δέχονται απρόσμενους επισκέπτες. Ίσως ο λιωμένος πάγος να κρύβει κάτι που κανείς δεν θα μπορούσε να έχει προβλέψει.

Sex/Life s1 (25/6)

Το "SEX/LIFE" είναι η ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου ανάμεσα σε μια γυναίκα, τον σύζυγό της και τον πρώην της, που ρίχνει μια τολμηρή ματιά στη γυναικεία ταυτότητα και επιθυμία.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

This Is Pop s1 (22/6)

Άγνωστες ιστορίες βρίσκονται στο επίκεντρο, καθώς οι ίδιοι οι δημιουργοί μεγάλων χιτ —από τους ABBA μέχρι τον T-Pain— εξερευνούν διαστάσεις της ποπ που δεν γνωρίζατε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos