Η Εύα Γκριν στην Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα του Dirty Angels

Δημοσίευση: 4 Δεκ. 2022, 12:58
Συντάκτης:

Λίγους μήνες μετά το «The enforcer» και τον Αντόνιο Μπαντέρας, η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί νέους σταρ στα γυρίσματα μίας ακόμη ταινίας.

<a href="/tainies/three-musketeers-milady/69269">The Three Musketeers: Milady</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Three Musketeers: Milady

Τα επόμενα 24ωρα ξεκινούν τα γυρίσματα της περιπέτειας «Dirty Angels» του έμπειρου Μάρτιν Κάμπελ, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων τα Goldeneye, Casino Royale, The mask of Zorro, Edge of darkness (με τον Μελ Γκίμπσον), Memory (με τον Λίαμ Νίσον).

Πρωταγωνιστούν οι Εύα Γκριν, Μαρία Μπακάλοβα (Βorat), Ρούμπι Ρόουζ (John Wick 2, Resident Evil), Ρόνα Λι Σιμόν (Fauda) και η ταινία διαδραματίζεται στο σύγχρονο Αφγανιστάν την παραμονή της αναχώρησης των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ. Ακολουθεί την ιστορία μιας μονάδας του αμερικανικού στρατού που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες, οι οποίες μεταμφιεσμένες ως νοσοκόμες, θα προσπαθήσουν να απελευθερώσουν αμάχους και παιδιά από τις δυνάμεις των Ταλιμπάν και του ISIS.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν 3 μήνες και θα πραγματοποιηθούν στο μεγαλύτερο μέρος τους στην πόλη, σε κτίρια, ξενοδοχεία και κεντρικά σημεία, αλλά και σε τοποθεσίες της ευρύτερης περιοχής, όπως τους Αμπελόκηπους, τη Μενεμένη, τα Διαβατά, το Πανόραμα, το Σέιχ Σου, το Ασβεστοχώρι και την ορεινή Χαλκιδική. Ο προϋπολογισμός της ταινίας είναι 35 εκ. ευρώ, ενώ για τις ανάγκες των γυρισμάτων που θα διαρκέσουν περίπου 2,5 μήνες εκτιμάται ότι θα απασχοληθούν περίπου 250 Έλληνες σε διάφορες θέσεις εργασίας, μεταξύ των οποίων και ηθοποιοί. Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν στο Μαρόκο. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos