Φεβρουάριος 2021: Τι να δείτε στο Netflix

Δημοσίευση: 24 Ιαν. 2021, 16:52
Συντάκτης:

Tο πρόγραμμα του Netflix για τον Φεβρουάριο μόλις κυκλοφόρησε και για τον συγκριμένο μήνα και ίσως και για πρώτη φορά, την παράσταση κλέβουν οι ταινίες.

<a href="/nea/vlack-mirror-epistrefei-me-7i-sezon/69607">To "Βlack Mirror" επιστρέφει με 7η σεζόν</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo "Βlack Mirror" επιστρέφει με 7η σεζόν

Καταρχήν, το πολυαναμενόμενο News of the World με τον Πολ Γκρίνγκρας να σκηνοθετεί ξανά τον Τομ Χανκς, μετά το «Captain Phillips». Περισσότερα εδώ

Το «Malcolm & Marie» που γύρισε ο Σαμ Λέβινσον του «Euphoria» μέσα στην καραντίνα, με Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον και Ζεντάγια. Περισσότερα εδώ.

Το «I care a lot» του Τζέι Μπλέικσον (The Disappearance of Alice Creed) με Ρόσαμουντ Πάικ, Πίτερ Ντίνκλατζ. Οι προτάσεις μας αναλυτικά: 

ΤΑΙΝΙΕΣ

05.02.2021

Malcolm & Marie 

Space Sweepers

Κυνηγώντας διαστημικά συντρίμμια και μακρινά όνειρα το έτος 2092, τέσσερις απροσάρμοστοι ανακαλύπτουν εκρηκτικά μυστικά όταν επιχειρούν να ανταλλάξουν ένα ανθρωποειδές.

 

 

10.02.2021

Νews of the world 

11.02.2021

Red Dot

Σουηδικό θρίλερ δράσης με φόντο τα βουνά της Σουηδίας και κεντρικούς ήρωες ένα ζευγάρι λίγο πριν από τα 30, αντιμέτωπο με έναν προβληματικό γάμο. Όταν προκύπτει εγκυμοσύνη, κάνουν προσπάθεια να αναθερμάνουν τη σχέση τους με μια εκδρομή για σκι στην βόρεια Σουηδία. Ένας καβγάς όμως με δύο ντόπιους κυνηγούς στέκεται αφορμή για να εξελιχτεί η ρομαντική τους εκδρομή σε εφιάλτη.

 

 

19.02.2021

I Care A Lot 

Μια επαγγελματίας δικαστική συνήγορος ηλικιωμένων με προσωπική ατζέντα εκμετάλλευσης ανακαλύπτει ότι η φαινομενικά τέλεια πελάτισσά της δεν είναι αυτό που φαίνεται.

 

 

 

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

03.02.2021

Firefly Lane s1

H Κέιτ και η Τάλι είναι φίλες για περισσότερα από τριάντα χρόνια, αντιμετωπίζοντας μαζί όλα τα σκαμπανεβάσματα, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες, την κατάθλιψη και τις απογοητεύσεις. Όταν μια αδιανόητη προδοσία όμως τις χωρίζει, η σχέση τους δοκιμάζεται και δεν είναι πλέον σαφές αν και πότε θα μπορέσουν να συμφιλιωθούν.

 

 

15.02.2021

The Crew s1

O Κέβιν Τζέιμς υποδύεται τον επικεφαλής μιας ομάδας οδηγών σε αγώνες NASCAR. Όταν ο ιδιοκτήτης παραιτείται και παραχωρεί την ομάδα στην κόρη του, ο Τζέιμς τα βρίσκει σκούρα με τους millenial υπάλληλους που εκείνη φέρνει για να εκμοντερνίσουν την ομάδα.

 

 

19.02.2021

Tribes of Europa (μίνι σειρά)

Μετά από μια καταστροφή στη Γη το 2074, τρία αδέλφια αναλαμβάνουν να αλλάξουν τη μοίρα της Ευρώπης που έχει κατακερματιστεί σε κρατίδια τα οποία διεκδικούν κυριαρχία.

 

 

 

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

05.02.2021

Pole Dancing: Strip down, rise up

Διάφορες γυναίκες εξερευνούν το σημείο συνάντησης της κίνησης και της ουσίας μέσα από ένα έντονο πρόγραμμα χορού σε στύλο.

 

 

23.02.2021

Pelé

Edson Arantes do Nascimento. Πιο γνωστός ως Πελέ (Pelé). Για πολλούς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και σίγουρα μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές φιγούρες του αθλήματος. Ο Βραζιλιάνος ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του 20ού αιώνα από τη FIFA και τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής Ποδοσφαίρου και θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος όλων των εποχών.

 

 

Στην πλατφόρμα του ελληνικού Netflix προστίθεται και οι παρακάτω ταινίες:

Από 01.02.2021

Black Hawk Down  /  Us  /  Passengers

Από 15.02.2021

Sleepy Hollow

Από 16.02.2021

Jurassic Park  /  Jurassic World  /  The 40-Year-Old Virgin  /  The Constant Gardener  /  The Danish Girl  /  Scarface

Από 28.02.2021

Lock, Stock and Two Smoking Barrels

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos