Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον και Ζεντάγια γύρισαν ταινία μέσα στην καραντίνα

Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον και Ζεντάγια γύρισαν ταινία μέσα στην καραντίνα
Δημοσίευση: 14 Ιουλίου 2020, 18:52
Συντάκτης:

Η πανδημία του κορωνοϊού σταμάτησε κάθε κινηματογραφική ή τηλεοπτική παραγωγή, μικρή ή μεγάλη, όμως αυτό δεν εμπόδισε αρκετούς σκηνοθέτες και ηθοποιούς να αξιοποιήσουν δημιουργικά την περίοδο της καραντίνας.

ΣΧΕΤΙΚΑΟι ταινίες που αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού και οι νέες ημερομηνίες τους

Ένα παράδειγμα αποτελεί ο Σαμ Λέβινσον, σεναριογράφος και σκηνοθέτης του «Assassination Nation» και του τηλεοπτικού «Euphoria», ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε μια ταινία με πρωταγωνιστές τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον (που είδαμε στο BlackKklansmann» και θα δούμε στο «Tenet») και την Ζεντάγια (Euphoria, Spiderman Far From Home).

Τα γυρίσματα του «Malcolm & Marie» πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 17 Ιουνίου και 2 Ιουλίου στο Caterpillar House, «ένα περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένο αρχιτεκτονικό θαύμα από γυαλί» στην Καλιφόρνια. Η υπόθεση της ταινίας μιλά για το προσωπικό δράμα ενός ζευγαριού, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Η ιδέα του εγχειρήματος ανήκει στην Zendaya, η οποία επικοινώνησε με τον Levinson, ρωτώντας τον εάν τον ενδιαφέρει να γράψει και να σκηνοθετήσει μια ταινία την περίοδο της καραντίνας. Μέσα σε έξι μέρες είχε ετοιμάσει ένα σενάριο και ο σκηνοθέτης προσέγγισε τον πρωταγωνιστή του «Tenet» για να συμπρωταγωνιστήσει. Η παραγωγή έχει ήδη ολοκληρωθεί και σύντομα θα γίνει γνωστή η ημερομηνία εξόδου της ταινίας.

Δημοσίευση: 14 Ιουλίου 2020, 18:52
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ