Δεκέμβριος 2021: Τι να δείτε στο Netflix

Δημοσίευση: 30 Νοε. 2021, 19:50
Συντάκτης:

Ο Δεκέμβριος είναι παραδοσιακά ένας μήνας με πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα και εν’όψει οσκαρικής κούρσας , αλλά και εξ’αιτίας του γιορτινού κλίματος, άσχετα αν δεν θα είναι και τόσο με όσα συμβαίνουν και όσα προκύπτουν συνεχώς με τον covid.

<a href="/nea/vlack-mirror-epistrefei-me-7i-sezon/69607">To "Βlack Mirror" επιστρέφει με 7η σεζόν</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo "Βlack Mirror" επιστρέφει με 7η σεζόν

γιορτών,  (όσο και αν οι φετινές δεν θα είναι όπως τις έχουμε συνηθίσει), πολύ

Το Netflix ανακοίνωσε ένα πλούσιο πρόγραμμα για τον τελευταίο μήνα του 2021 που περιλαμβάνει φιλμ με οσκαρικές βλέψεις, αλλά και σειρές και ντοκιμαντέρ που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, το κάθε ένα για τους δικούς του λόγους.

Αναφέρομαστε στο «Power of the dog» της Τζέιν Κάμπιον με Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κίρστεν Ντανστ, Τζέσι Πλέμονς, το «The hand of God» του Πάολο Σορεντίνο, το «Don’t look up» του Άνταμ ΜακΚέι με το διαστημικό καστ (Ντι Κάπριο, Λόρενς, Στριπ, Μπλάνσετ, Σαλαμέ κτλ κτλ), αλλά και το δεύτερο μέρος της τελευταίας σεζόν «La casa de Papel», τους δεύτερους κύκλους από «The witcher» & «Εmily in Paris», αλλά και το ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Φίντσερ, «Voir».

Για να μην χάσετε την μπάλα, εδώ είμαστε εμείς να σας βοηθήσουμε και επιχειρήσαμε ένα αρχικό ξεκαθάρισμα, καταλήξαμε λοιπόν σε κάποιες προτάσεις: Κλικ στον τίτλο και μαθαίνετε περισσότερα. Απλό είναι. 

ΤΑΙΝΙΕΣ

01/12/2021

The Power of the Dog  

Ένας αυταρχικός ιδιοκτήτης ράντσου εξαπολύει έναν πόλεμο εκφοβισμού στη νέα σύζυγο του αδερφού του και τον γιο της, μέχρι που αποκαλύπτονται καλά κρυμμένα μυστικά. 

10/12/2021

The unforgivable

Μια γυναίκα που καταδικάστηκε για φόνο βγαίνει απ' τη φυλακή σε μια κοινωνία που δεν τη συγχωρεί και ψάχνει τη μικρή αδελφή της που αναγκάστηκε κάποτε να εγκαταλείψει.

15/12/2021

The Hand of God            

Το '80 στη Νάπολη, ο νεαρός Φαμπιέτο κυνηγά το πάθος του για την μπάλα, καθώς μια οικογενειακή τραγωδία χαράσσει το αβέβαιο αλλά πολλά υποσχόμενο μέλλον του στο σινεμά.

24/12/2021

Don't Look Up 

Δύο αστρονόμοι κάνουν εκστρατεία στον Τύπο για να ενημερώσουν την ανθρωπότητα σχετικά με έναν κομήτη που κινείται προς τη Γη. Η αντίδραση του αφηρημένου κόσμου: καλά...

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

06/12/2021

Voir: Η Ματιά του Δημιουργού

Μέσα απ' αυτήν τη συλλογή, λάτρεις του σινεμά ερευνούν τις κινηματογραφικές στιγμές που τους ενθουσίασαν, τους μπέρδεψαν, τους δυσκόλεψαν και τους άλλαξαν για πάντα.

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

03/12/2021

La Casa de Papel: Part 5 Vol 2  

Ο ετοιμοπόλεμος Καθηγητής ζει τον απόλυτο κίνδυνο, προσπαθώντας να βγάλει τον χρυσό –και το κυριότερο την ομάδα του– έξω από την τράπεζα.

17/12/2021

The Witcher: Season 2 

Η επική σειρά με τέρατα, μαγεία και θέμα τη μοίρα επιστρέφει για δεύτερη σεζόν

22/12/2021

Emily in Paris: Season 2

Περισσότερη πλάκα. Περισσότερη μόδα. Περισσότερα λάθη. Η Έμιλι εδραιώνεται στο Παρίσι, αλλά ο απόηχος μιας παθιασμένης νύχτας ίσως της προκαλέσει μπελάδες.      

31/12/2021

Cobra Kai: Season 4      

Δεκαετίες μετά το τουρνουά που άλλαξε τη ζωή τους, η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Τζόνι και τον Ντάνιελ αναζωπυρώνεται σε αυτό το σίκουελ των ταινιών "Καράτε Κιντ".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos