To "Call my agent" θα γίνει αγγλική σειρά

Δημοσίευση: 7 Μαΐου 2021, 01:32
Συντάκτης:

Ασταμάτητοι και «αδίστακτοι» οι Αμερικανοί δεν σταματούν πουθενά προκειμένου να μεταφέρουν στο κοινό των ΗΠΑ οποιαδήποτε καλή ιδέα που οδηγεί sε μια πετυχημένη ταινία ή σειρά με υψηλή τηλεθέαση.  To ίδιο σε κάπως μικρότερη κλίμακα, συμβαίνει και με τους Άγγλους.

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Αυτή την φορά «τσίμπησαν» την γαλλική σειρά του Netflix «Call me agent (Dix pour cent)» που στο MOVE IT μας άρεσε πολύ.

H γνώμη του MOVE IT για το "Call my agent".

Την σεναριακή διασκευή θα επιμεληθεί ο Τζον Μόρτον (της άγνωστης τουλάχιστον σε εμάς τηλεοπτικής σειράς W1A), ενώ στο καστ συναντάμε την Λίντια Λέοναρντ (Absentia) σε έναν ρόλο επνευσμένο από τον χαρακτήρα της Aντρέα Μαρτέλ (που υποδύθηκε η Καμίλ Κοτέν), τον Τζακ Ντέιβενπορτ (Πειρατές της Καραϊβικής) στον αντίστοιχο ρόλο του Ματίας Μπαρνεβίλ, αλλά και τους Τιμ Μακίνερνι (The serpent), Ρεμπέκα Χάμφρις (Trigonometry), Μάγκι Στιντ (The painted vale), Τζιμ Μπρόντμπεντ (Iris).

Η γαλλική σειρά αφηγούνταν την καθημερινότητα ενός παριζιάνικου πρακτορείου ατζέντηδων για διάσημους ηθοποιούς, με έναν διαφορετικό σταρ να κάνει guest σε κάθε επεισόδιο, τακτικη που φανταζόμαστε ότι θα ακολουθήσουν και στα 8 ωριαία επεισόδια της πρώτης σεζόν, με την παραγωγή να έχει αναλάβει ο Κρίστιαν Μπάουτε (The Man In The High Castle).

Δεν είμαστε και τόσο αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα, αν και καλύτερα Βρετανοί από Αμερικανούς και πολύ περισσότερο στην προκειμένη περίπτωση…

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos