O Tζουντ Λο είναι ένας ανατριχιαστικός Captain Hook

Δημοσίευση: 5 Μαρτίου 2023, 16:09

Το τρέιλερ για το "Peter Pan & Wendy" της Disney - βασισμένο στο κλασικό animation "Peter Pan" του 1953 - παρουσιάζει μια ταινία πολύ πιο σύγχρονη σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδοχές του αρχικού παραμυθιού του J.M. Barrie.

<a href="/home-cinema-streaming/peter-pan-wendy/68167">Peter Pan & Wendy</a>ΣΧΕΤΙΚΑPeter Pan & Wendy

"Μα δεν είστε όλοι αγόρια", λέει η Wendy Darling της Ever Anderson σε μια ομάδα παιδιών στη «Χώρα του Ποτέ» που της λένε ότι είναι τα "Χαμένα Αγόρια", στο κλιπ.

Τα παιδιά δεν είναι, πράγματι, όλα αγόρια. Δύο κορίτσια εμφανίζονται στη συνέχεια στην οθόνη για να απαντήσουν στην παρατήρηση της Wendy με ένα ζωηρό "Και λoιπόν;".

Η πρωταγωνίστρια του "Blackish", Yara Shahidi, εμφανίζεται, επίσης, στο τρέιλερ ως Tinker Bell που συνοδεύει Peter και τους Darlings στη Χώρα του Ποτέ. Η Shahidi είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που ενσαρκώνει τη μικροσκοπική νεράιδα στην οθόνη.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Alexander Molony στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο ως Peter Pan και ο Jude Law ως ένας πολύ ανατριχιαστικός Captain Hook. Στο τρέιλερ εμφανίζεται με το χαρακτηριστικό του άγκιστρο, το κόκκινο παλτό και το στριφτό μουστάκι να ρωτάει τη Wendy: "Πού είναι ο Peter Pan;".

Το τρέιλερ περιέχει όλους τους κλασικούς ήρωες από την ταινία του '53, ενώ το κλιπ περιλαμβάνει και μια εναέρια θέα των γοργόνων που αστράφτουν και πλατσουρίζουν στη θάλασσα καθώς η Γουέντι και τα αδέρφια της πετούν στον ουρανό και η Tiger Lily, την οποία υποδύεται η Alyssa Wapanatâhk, φαίνεται να λέει στη Wendy: "Κράτα το παρελθόν στην καρδιά σου, αλλά το πού θα πας από εδώ και πέρα εξαρτάται από εσένα".

Από την κλασική ταινία "Hook" του 1991 με τους Robin Williams, Dustin Hoffman και Julia Roberts, μέχρι την τηλεοπτική εκπομπή "Peter Pan Live" του NBC το 2014 με την Allison Williams και την ταινία "Pan" του 2015, η περιπέτεια του Peter Pan και της Wendy είναι μια ιστορία που έχει ήδη απεικονιστεί στην οθόνη με αμέτρητους τρόπους.

Το "Peter Pan & Wendy" παρουσιάζει μια νέα εκδοχή του κλασικού παραμυθιού. Έχει προγραμματιστεί για το Disney+ στις 28 Απριλίου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos