"Captain America: Civil War": Εμφύλιος σπαραγμός!

Δημοσίευση: 25 Νοε. 2015, 10:15

Στις 6 Μαϊου η... ατελείωτη περιπέτεια των Avengers θα συνεχιστεί με το "Captain America: Civil War" (θυμηθείτε και από εδώ). Ήδη, βλέπουμε το πρώτο trailer και είναι εντυπωσιακό. Ο Captain παίρνει μια απόφαση που επιφέρει... σχίσμα μεταξύ αυτού και του Τόνι Σταρκ ή Iron Man, αν προτιμάτε.
Σκηνοθετούν εκ νέου τα αδέλφια Τζόι και Αντονι Ρούσο, οι οποίοι πλέον ετοιμάζουν και το διπλό χτύπημα το 2018 και '19 με τα "Avengers: Infinity War". Το μόνο κακό είναι πως στο trailer δεν είδαμε πουθενά τον Spider-Man, βλέπουμε λίγο από Black Panther. Ο τόνος είναι δραματικός, και όλα δείχνουν πως θα δούμε την πιο "σκοτεινή" ταινία της σειράς.  

 

Update 14/12/15: Δεύτερο τρέιλερ (για την ασιατική αγορά) με έμφαση στα πρόσωπα και την διχόνοια μεταξύ των Avengers, καθώς Iron Man και Captain America τους διχάζουν σε δύο στρατόπεδα και τα κλωτσομπουνίδια πέφτουν σύννεφο και οι προδομένες φιλίες φάτσα φόρα. Πιο λυρικό, πιο "ανθρώπινο", χωρίς βέβαια να λείπουν τα βαρβάτα εφέ, τα οποία λογικά και θα κλέψουν την παράσταση.

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos