David Benioff και D. B. Weiss ετοιμάζουν την πρώτη τους σειρά για το Netflix

Published: 2 Feb 2021, 03:41
Συντάκτης:

Οι δημιουργοί του «Game of Thrones» David Benioff και D. B. Weiss ξεκινούν την πολυετή συνεργασία που υπέγραψαν με το Netflix και μάλιστα με αναπάντεχο τρόπο. 

<a href="/en/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Το πρώτο πρότζεκτ που θα στήσουν δεν θα είναι η τριλογία "The three body problem", η οποία μετατέθηκε για προσεχώς, αλλά την μίνι-σειρά «The Chair» που θα αποτελείται από έξι 30λεπτα επεισόδια, με πρωταγωνίστρια την Σάντρα Ο (Killing Eve) στον ρόλο μια καθηγήτριας που διεκδικεί μια έδρα σε ένα μικρό Αγγλικό Πανεπιστήμιο.

Δεν θα μπορούσε κάποιος να δώσει στην δημοσιότητα μια πιο βαρετή περίληψη, τέλος πάντων, στο καστ μαζί της, ο Τζέι Ντιπλάς (Transparent), ο Μπομπ Μπάλαμπαν (The polititian, Gosford Park), o Nτέιβιντ Μορς (12 Monkeys) και ο Χόλαντ Τέιλορ (Two and a Half Men).

Στην ανάπτυξη του σεναρίου θα συνεισφέρει για πρώτη φορά σε κινηματογραφική ταινία (έχει γράψει δύο θεατρικά έργα), η ηθοποιός Αμάντα Πιτ, σύζυγος του Μπενιόφ, η οποία θα τρέξει και την σειρά ως συν-παραγωγός. .

Τα γυρίσματα ξεκινούν σύντομα στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ

Update: Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ της σειράς που θα στριμάρει 20 Αυγούστου στο Netflix: Δεν ξέρουμε τι μπορεί να περιμένατε από τους δημιουργούς του GOT, σίγουρα δεν είναι αυτό που θα δείτε: 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos