Iανουάριος 2020: Δέκα σειρές που αξίζουν

Δημοσίευση: 15 Ιαν. 2020, 21:19
Συντάκτης:

Mε την δυναμική είσοδο στο παιχνίδι της Disney και της Apple, αλλά και φυσικά τον κολοσσό Netflix και τα ΗΒΟ, Amazon, Hulu, Fox, FX, SyFy, Showtime, AMC και πολλά άλλα τηλεοπτικά δίκτυα, η παραγωγή νέων (και η συνέχεια πολλών ακόμη) σειρών συνεχίζεται με ασταμάτητη συχνότητα και ο αριθμός των τηλεοπτικών μεγαλώνει με απρόβλεπτους ρυθμούς.

<a href="/afieromata/ianoyarios-2020-oi-tainies-poy-den-prepei-na-hasete/61951">Iανουάριος 2020: Οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε</a>ΣΧΕΤΙΚΑIανουάριος 2020: Οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Επιλέξαμε 10 από αυτές που για διάφορους λόγους αξίζουν να ασχοληθείτε μαζί τους.

Το Spinning Out αφηγείται την ιστορία της Κατ Μπέικερ (Κάγια Σκοντελάριο), μιας ανερχόμενης αθλήτριας καλλιτεχνικού πατινάζ, η οποία είναι στα πρόθυρα να κρεμάσει τα πατίνια της μετά από μια καταστροφική πτώση που την έβγαλε εκτός συναγωνισμού. Όταν θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει, θα συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να παλέψει με τους προσωπικούς δαίμονές της.

Στις αρχές του χρόνου ξεκίνησε να στριμάρει επίσης στο Netflix, το Messiah, μια φανταστική ιστορία που αφορά σε έναν άνδρα που εμφανίζεται ξαφνικά σαν ο αντιπρόσωπος του Θεού και κηρύττει πραγματοποιώντας μικρά θαύματα. Η CIA προσπαθεί να διαπιστώσει αν είναι όντως θεόσταλτος ή ένας επικίνδυνος απατεώνας, ικανός να καταρρίψει την παγκόσμια γεωπολιτική τάξη. 

Στις 4 Ιανουαρίου ανέβηκε στο Netflix μια εκδοχή του Dracula από τους δημιουργούς του Sherlock, η οποία μας άφησε με ανάμικτα συναισθήματα, ενώ στις 10/1 ξεκίνησε η νέα σειρά από τους παραγωγούς του Chernobyl, με τίτλο Giri / Haji.

Στις 12 Ιανουαρίου προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο από την σειρά του ΗΒΟ, Τhe Outsider, που βασίζεται σε νουβέλα του Στίβεν Κινγκ, με πρωταγωνιστές Τζέισον Μπέιτμαν και Μπεν Μέντελσον, ενώ την ίδια ημέρα ξεκίνησε (σε ΗΒΟ και παράλληλα σε CosmoteTV) το υπέροχο The New Pope του Πάολο Σορεντίνο με τον Τζον Μάλκοβιτς.

Στις 17 Νοεμβρίου θα στριμάρει στο Netflix, η 2η σεζόν για το Sex Education με την Γκίλιαν Άντεσον και τον Άσα Μπάτερφιλντ, ενώ στις 19 Ιανουαρίου ξεκινά στο ΗΒΟ η sci-fi σάτιρα του Αρμάντο Ιανούτσι Avenue 5 με τον Χιού Λόρι στον κεντρικό ρόλο.

Στις 23 Ιανουαρίου ξεκινά στο CBS η spin-off σειρά του Star Trek, Picard, που εστιάζει στον Captain Jean Luc Picard και θα τον υποδυθεί ο Πάτρικ Στιούαρτ και τέλος, στις 31 Ιανουαρίου θα ανέβουν τα τελευταία επεισόδια της κορυφαίας σειράς animation του πλανήτη Γη, το Bojack Horseman.

Καλό binge-watching! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos