ΣΕΙΡΕΣ

O Sir Patrick Stewart επιστρέφει στο Star Trek

Δημοσίευση: 5 Aug 2018, 17:26
Συντάκτης:

Ο Sir Patrick Stewart θα επαναλάβει τον ρόλο του Captain Jean-Luc Picard στην νέα σειρά «Star Trek» του CBS All Access. Πρόκειται για μία κίνηση του παραγωγού του «Star Trek: Discovery», Alex Kurtzman, να επεκτείνει το σύμπαν του franchise για το CBS. Το «Discovery» ήταν ένα επιτυχημένο πρόγραμμα της υπηρεσίας streaming CBS All Access, περισσότερα εδώ. Τον Ιανουάριο του 2019 θα επιστρέψει με δεύτερη σεζόν, ωστόσο κοιτάζουν για νέες σειρές που θα επεκτείνουν τον κόσμο του «Star Trek».

Ο Patrick Stewart επιβεβαίωσε τις φήμες για την ενδεχόμενη επιστροφή του, τόσο σε συνέδριο για το Star Trek στο Las Vegas όσο και με σχόλιο που έκανε ο ίδιος στο Twitter.

Η σειρά δεν θα είναι reboot του «Star Trek: The Next Generation», αλλά «μία αναζήτηση του επόμενου κεφαλαίου στην ζωή του Picard». Η τελευταία φορά που είδαμε τον ηθοποιό σε αυτόν τον ρόλο ήταν το 2002 στο «Star Trek: Nemesis», αν και συνέχισε να δίνει την φωνή του στον ρόλο αυτό για τις ανάγκες των video games ή για σειρές όπως το «Robot Chicken» και το «Family Guy». Ο Kurtzman είχε αναφερθεί σε ενδεχόμενη επιστροφή του ηθοποιού, όταν έκλεισε το πενταετές συμβόλαιο συνέχισης του franchise, αναφέροντας τον Ιούνιο ότι «Με μεγάλη χαρά, είναι μεγάλη τιμή για μας να καλωσορίζουμε τον Patrick Stewart πίσω στο Star Trek. Εδώ και περίπου 20 χρόνια, οι θαυμαστές ήλπιζαν σε μία επιστροφή του Picard, και αυτή η μέρα επιτέλους έφθασε. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε νέο έδαφος, να εκπλήξουμε τους ανθρώπους και να τιμήσουμε τόσο τις νεότερες όσο και τις παλαιότερες γενιές».

Ο Stewart πρόσφατα είχε επιστρέψει στον ρόλο του Professor Charles Xavier, για το εμπορικά και καλλιτεχνικά επιτυχημένο «Logan». Οι φανς σίγουρα θα αδημονούν να τον δουν να επιστρέφει και στον ρόλο του Picard, του καλύτερου ή δεύτερου καλύτερου captain του «Star Trek» (αναλόγως αν προτιμάτε Captain Picard ή Captain Kirk»), και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε την προσωπική ιστορία του ήρωα.

Και ενώ φυσικά εδώ μπορείτε να θυμηθείτε ποιος αναμένεται να σκηνοθετήσει το επομενο κινηματογραφικό Star Trek φιλμ...

Update 21/7/19: Πρώτο full trailer από το Comic-Con, νοσταλγικό όσο δεν πάει.Στο καστ επίσης και οι Michelle Hurd, Santiago Cabrera, Evan Evagora, Alison Pill, Harry Treadaway. Προσεχώς στο Amazon Prime.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ