Ο Φάρος

Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Mάρθα Καραγιάννη!

Δημοσίευση: 3 Ιουλίου 2018, 19:55

Και καθώς περπατάς στα δρομάκια της πόλης, αποφεύγοντας αυτοκίνητα και το κλασικό γκρι των πολυκατοικιών, κερδίζει την προσοχή σου μια γοητευτική γωνία που φέρει έναν αέρα άλλης εποχής.


Ο γοητευτικός δημοτικός θερινός κινηματογράφος «Μάρθα Καραγιάννη», που στεγάζεται στην περιοχή της Ευγένειας στο Κερατσίνι, είναι ένας χώρος που δεν θα αφήσει παραπονεμένους τους εραστές της 7ης τέχνης. Η προσεγμένη εξωτερική του εμφάνιση γεννά ήδη στον θεατή μια προαίσθηση για το τι θα συναντήσει στο εσωτερικό του. Η δροσερή αυλή γεμάτη μυρωδιές και χρώματα, τα λευκά χαλίκια, τα βάζα με βασιλικό που κοσμούν τα τραπεζάκια και οι ευχάριστα καλές τεχνικές προδιαγραφές εικόνας και ήχου δημιουργούν ένα γλυκό μικρό ξέφωτο τέχνης που θέλουμε να επισκεπτόμαστε μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗO Φάρος, 30 Ιανουαρίου στους κινηματογραφους

Οι μουσικές επιλογές που σε συντροφεύουν πριν την έναρξη της ταινίας σε βάζουν άμεσα στο κλίμα του τι πρόκειται να παρακολουθήσεις ενώ δεν θα έλειπε φυσικά και το σινέ-μπαρ του θερινού που είναι εφοδιασμένο με κάθε λογής συνοδευτικά αλλά και παραδοσιακές γεύσεις, έχοντας ως νούμερο ένα στις προτιμήσεις του κοινού τα σουβλάκια του με το ζεστό τους ψωμάκι.


Όσον αφορά την ιστορία, το «Μάρθα Καραγιάννη» είναι το ιστορικό «Σινέ Κατερίνα» που στέγαζε για πάρα πολλά χρόνια την κινηματογραφική τέχνη στην πόλη και ήταν σημείο συνάντησης των σινεφίλ.
Τις ταινίες μπορείτε να τις βρείτε στο αναλυτικό πρόγραμμα προβολών του Δήμου ενώ άξιο είναι να αναφέρουμε τις ειδικές βραδιές αφιερωμάτων, οι οποίες πραγματοποιούνται με δωρεάν είσοδο.

Βύρωνος και Χιλής, Κερατσίνι. Τηλ.: 2104317270. Εισιτήρια: € 3,00

Χριστίνα Σταύρου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Wildlife

Wildlife

Σύνοψη:  Η ζωή ενός εφήβου στη Μοντάνα των '60s αναστατώνεται όταν βλέπει τον κατ’...
17 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
31803
Odeon
28100
Odeon
11500
Odeon
10900
Feelgood
9141