Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Mάρθα Καραγιάννη!

Δημοσίευση: 3 Ιουλίου 2018, 19:55

Και καθώς περπατάς στα δρομάκια της πόλης, αποφεύγοντας αυτοκίνητα και το κλασικό γκρι των πολυκατοικιών, κερδίζει την προσοχή σου μια γοητευτική γωνία που φέρει έναν αέρα άλλης εποχής.


Ο γοητευτικός δημοτικός θερινός κινηματογράφος «Μάρθα Καραγιάννη», που στεγάζεται στην περιοχή της Ευγένειας στο Κερατσίνι, είναι ένας χώρος που δεν θα αφήσει παραπονεμένους τους εραστές της 7ης τέχνης. Η προσεγμένη εξωτερική του εμφάνιση γεννά ήδη στον θεατή μια προαίσθηση για το τι θα συναντήσει στο εσωτερικό του. Η δροσερή αυλή γεμάτη μυρωδιές και χρώματα, τα λευκά χαλίκια, τα βάζα με βασιλικό που κοσμούν τα τραπεζάκια και οι ευχάριστα καλές τεχνικές προδιαγραφές εικόνας και ήχου δημιουργούν ένα γλυκό μικρό ξέφωτο τέχνης που θέλουμε να επισκεπτόμαστε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι μουσικές επιλογές που σε συντροφεύουν πριν την έναρξη της ταινίας σε βάζουν άμεσα στο κλίμα του τι πρόκειται να παρακολουθήσεις ενώ δεν θα έλειπε φυσικά και το σινέ-μπαρ του θερινού που είναι εφοδιασμένο με κάθε λογής συνοδευτικά αλλά και παραδοσιακές γεύσεις, έχοντας ως νούμερο ένα στις προτιμήσεις του κοινού τα σουβλάκια του με το ζεστό τους ψωμάκι.


Όσον αφορά την ιστορία, το «Μάρθα Καραγιάννη» είναι το ιστορικό «Σινέ Κατερίνα» που στέγαζε για πάρα πολλά χρόνια την κινηματογραφική τέχνη στην πόλη και ήταν σημείο συνάντησης των σινεφίλ.
Τις ταινίες μπορείτε να τις βρείτε στο αναλυτικό πρόγραμμα προβολών του Δήμου ενώ άξιο είναι να αναφέρουμε τις ειδικές βραδιές αφιερωμάτων, οι οποίες πραγματοποιούνται με δωρεάν είσοδο.

Βύρωνος και Χιλής, Κερατσίνι. Τηλ.: 2104317270. Εισιτήρια: € 3,00

Χριστίνα Σταύρου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
9 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos